Pamatykite, kaip Lietuvos politikai puošėsi rinkimų naktį: rinkosi ryškius elegantiškus derinius

2024 m. spalio 14 d. 14:19
Lrytas.lt
Spalio 13-osios vakarą Lietuvos politikai rinkosi į savo atstovaujamų partijų rinkiminius štabus, kur su nekantrumu laukė seimo rinkimų rezultatų.
Daugiau nuotraukų (91)
Politikai sekmadienio vakarą ne tik mėtėsi skambiomis frazėmis, kalbėjo planus ar apžvelgė vis atsinaujinančius rinkimų rezultatus, tačiau savo išradingumą demonstravo ir drabužių derinių pasirinkimuose. Daugelis jų rinkosi subtilius, klasikinius įvaizdžius.
Į rinkimų štabą atvyko ir Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė. Žinoma moteris pasirinko subtilų, elegantišką stilių.
Ji puošėsi kostiumėliu, kurį sudarė violetinės spalvos kelnės bei tokios pat spalvos švarkas su diržu. Po švarku dėvėjo spalvotą palaidinę.
Rinkimų štabuose pasirodė ir Lietuvos penkiakovininkė, olimpinė ir pasaulio čempionė, 2021 metų Lietuvos moteris Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, kuri suspindo elegancija.
Ji vilkėjo juodą palaidinę, puoštą baltomis detalėmis. Prie margos palaidinės priderino juodas kelnes.
Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen dėvėjo juodas klasikines kelnes bei puošėsi mėlynos spalvos švarku su auksinėmis detalėmis.
Lietuvos Respublikos Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė puošėsi juodos spalvos kelnėmis, baltais marškinėliais bei juodos spalvos švarku, o ant kaklo ryšėjo Ukrainos vėliavos spalvų skarele. Daugiau akimirkų rasite naujienų portalo Lrytas fotografų įamžintose nuotraukose. 
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.