Savaitės blykstėse – Lino Kojalos kūdikis ir Agnės Jagelavičiūtės gimtadienio minėjimas

2024 m. spalio 11 d. 14:16
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (8)
Kviečia gyventi nenuobodžiai
Televizijos laidų ir renginių vedėja, nuomonės formuotoja Indrė Kavaliauskaitė (35 m.) įkvėpimo savo stiliui semiasi iš aplinkos: ją įkvepia mėgstamas serialas „Seksas ir miestas“ ir vienas mylimiausių miestų – Niujorkas.
„Neverčiu savęs atitikti kokias nors mados tendencijas, stereotipus ar kieno nors lūkesčius. Noriu būti ir rožinė, ir juoda, ir „biežinė“ (liet. smėlio), kartais ir persipuošusi, o kartais ir su treningais. Mano gyvenimas, mano ir stilius. Ir jie abu nėra nuobodūs“, – tvirtino žinoma moteris.
Paklausta, kaip pavyksta išlaikyti pozityvumą ir nepriekaištingą išvaizdą net tada, kai trūksta laiko, I. Kavaliauskaitė atsakė, kad kasdien atsikelti laimingiems ir gerai nusiteikusiems neįmanoma. Anot jos, būna visokių dienų, tačiau svarbiausia eiti į priekį užsibrėžtų tikslų link net tuomet, kai tingisi.
„Gali bandyti apsimesti bet kuo, bet juk vis tiek liksi savimi. Man beprotiškai gražu „biežinės“, kašmyrinės moterys, bet žinau, kad man tokiai pavyks pabūti geriausiu atveju sekmadienį. Aš prisitaikau prie aplinkos ir prie progos. Man patinka ieškoti įdomesnių sprendimų, juk stilius irgi yra saviraiška“, – sakė Indrė.
Politologas Linas Kojala (34 m.) su žmona medike Ieva Radzevičiūte tapo tėvais. Porai spalio 6-ąją gimė dukra.
Spalio 5-ąją kovotojas Arnoldas Misiūnas (28 m.) vedė mylimąją Urtę. Vasarą pora pranešė besilaukianti kūdikio.
Spalio 7-ąją nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė būtų minėjusi 44-ąjį gimtadienį. Paminėdama prieš dvejus metus mirusios dukros gimtadienį jos motina Nijolė Jagelavičienė (66 m.) pakvietė maldai už Agnę Bernardinų bažnyčioje ir po jos atidengė Agnei skirtą paminklą Karmėlavos kapinėse.
Vieno žymiausių šalies atlikėjų Vaido Baumilos (37 m.) vaizdo klipas „Bum ajajai“ sulaukė tarptautinio pripažinimo ir buvo nominuotas prestižiniuose Lotynų Amerikos vaizdo klipų apdovanojimuose „Prisma Awards“. Iš daugiau nei 1700 pateiktų vaizdo klipų „Bum ajajai“ pateko tarp 20 geriausių kūrinių tarptautinėje vaizdo klipų kategorijoje. Apdovanojimų „Prisma Awards“ laimėtojai bus paskelbti iškilmingoje ceremonijoje, kuri spalio 31 d. vyks Buenos Airėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.