Ką tik tėvu tapęs L. Kojala dukrai suteikė ypatingą vardą: jis – skambėjo Lietuvos istorijoje

2024 m. spalio 10 d. 21:23
Antrasis rudens mėnuo politologui Linui Kojalai (34 m.) prasidėjo ypatingai. Spalio 6-ąją su žmona, medike Ieva Radzevičiūte (29 m.) susilaukė dukros, kuriai suteikė Sofijos vardą.
Daugiau nuotraukų (11)
„Šį vardą pasirinkome bendru sutarimu. Tai vardas, kuris skambėjo ir Lietuvos istorijoje, ir tuo pačiu pažįstamas visame pasaulyje. Tikimės, kad mažylę visą gyvenimą lydės išmintingi sprendimai“, – Lrytas teigė jis.
Žinomas vyras teigė, kad jausmas tapus tėvu – nesulyginamas su jokiu kitu.
„Manau, kad kiekvienas, tą patyręs, paliudys, jog perpasakoti nelabai įmanoma. Stengiamės mėgautis kiekviena akimirka“, – pasakojo politologas.
Žinomas vyras džiaugėsi, kad tiek mama, tiek mažylė jaučiasi puikiai. Pasiteiravus, kaip atrodo naujai iškeptų tėvelių pirmosios dienos tryse, L.Kojala atsakė:
„Tenka nusilenkti mamai, kuriai tenka didžiausias krūvis maitinti mažylę. Stengiuosi būti naudingas pagalbininkas, kiek įmanoma. Kol kas dar ritmą sunku pagauti, bet tikimės, kad grįžimas namo pagelbės“.
Baigdamas pokalbį politologas neslėpė dėkingumo Santaros klinikų gydytojams ir personalui, kurie ne tik padeda prižiūrėti mažylę, bet ir noriai dalijasi patarimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.