55-erių Jennifer Aniston prisipažino apie žadą atimančią injekciją: į veidą leidosi spermatozoidus

2024 m. spalio 9 d. 23:12
Lrytas.lt
„Jimmy Kimmel Live“ laidoje apsilankiusi aktorė Jennifer Aniston (55 m.) atskleidė apie save negirdėtų faktų. TV laidos vedėjui Holivudo žvaigždė patvirtino arba paneigė gandus, sklandančius pramogų pasaulyje.
Daugiau nuotraukų (2)
Jaunatviška išvaizda pasigirti galinti aktorė prabilo apie daugeliui šiurpą keliančią procedūrą, kurios metu jai į veidą buvo suleisti lašišų spermatozoidai.
„Taip, dariau tai. Tai buvo kažkas panašaus į mikroadatų procedūras“, – prisipažino ji.
Laidos vedėjas J.Kimmelas taip pat prisiminė žurnalo „inTouch“ publikaciją, kurio antraštėje buvo teigiama, kad leidinyje yra atskleista visa tiesa apie J.Aniston ir B.Obamą.
Žurnale buvo teigiama, kad Holivudo žvaigždė vagia buvusio JAV prezidento dėmesį iš jo žmonos Michelle Obamos. Leidinyje buvo teigiama, kad apie tai Vašingtone kalba visi, tačiau aktorė laidoje šiuos gandus paneigė.
„Tai absoliuti netiesa. Tai netiesa“, – teigė ji pripažindama, kad gavo ne vieną žurnalisto skambutį su klausimu apie tai.
J.Aniston teigė B.Obamą mačiusi vos kartą.
„Aš labiau pažįstu Michelle nei jį“, – šyptelėjo aktorė.
Prieš daugiau nei dešimtmetį sklido gandai, kad J.Aniston rankinėje nešiojosi maišelį su mirusios terapeutės pelenais. J.Kimmelui pasiteiravus, ar tai tiesa, J.Aniston atrodė kiek nustebusi, tačiau to negalėjo paneigti.
Kadangi jos palaikė artimą ryšį, aktorė dalyvavo terapeutės laidotuvėse, o maišelis su velionės pelenais buvo dovana jai nuo jos artimųjų.
„Laidotuvių metu jie padalijo jos pelenus į mažus užspaudžiamus maišelius, kuriuos išdalino kaip dovanas“, – šiurpą keliančią istoriją prisiminė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.