Didelę gimtadienio šventę planavusios Ingos Stumbrienės namuose – nesklandumai: „Tenka atšaukti“ (6)

2024 m. spalio 5 d. 11:33
Lrytas.lt
Verslininkei Ingai Stumbrienei spalio 5-oji – ypatinga. Tądien ji mini gimtadienį. Šiais metais žinomai moteriai sukako 41-eri.
Daugiau nuotraukų (16)
Jau nuo pat gimtadienio ryto Ingos telefonas netyla nuo pažįstamų, bičiulių bei artimųjų sveikinimų, tačiau nuotaikos – slogios.
Šventę su draugais planavusiai verslininkei visa tai teko nukelti, kadangi susirgo jos vyras Aivaras.
„Iš tiesu, kaip tik šiuo metu tenka atšaukti ir perkelti didelę šventę, nes susirgo Aivaras. Manome, kad peršalo ir tikimės, kad nieko rimčiau“, – naujienų portalui Lrytas pasakojo ji.
Tačiau žinoma moteris išlieka pozityvi – suplanuotą šventę atšvęs vėliau, o šiandien laukia jaukus šeimos vakaras namuose.
„Gimtadienio dieną visada jaučiuosi nuostabiai. Nesvarbu, kur ir kokia ji būtų. Visada sulaukiu gausybės sveikinimų, dovanų, o tai nuteikia labai pakylėtai“, – Lrytas pozityviai kalbėjo Inga.
Tai, kokie buvo prabėgę metai, Inga apibendrino socialiniuose tinkluose. Verslininkė pasidalijo įspūdinga nuotrauka, kurioje ji pasipuošusi auksu tviskančia suknele.
„Nesuklysiu pasakydama, kad man šie metai buvo išties auksiniai. Jie buvo magiški, nes padovanojo mums mūsų mažąjį, trečiąjį stebuklą!
Tad, ir toliau svajoju drąsiai, nes žinau – svajonės pildosi. Ir nekantraudama laukiu ką nuostabaus atneš ateinantys metai“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė žinoma moteris.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.