Tada ir dabar: kaip per 25 metus pasikeitė Arvydo Sabonio žmonos Ingridos gyvenimas? (3)

2024 m. spalio 1 d. 07:22
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (6)
1999
Prieš 25 metus kalbėdama su žurnalo „Stilius“ žurnaliste legendinio krepšininko Arvydo Sabonio žmona Ingrida (54 m.) džiaugėsi, kad pagaliau po dešimtmetį trukusių statybų gavo nuosavo namo Kaune raktus.
Be to, moteris pasakojo, kad mylimas vyras sostinės Senamiestyje jai nupirko didelę parduotuvę, – taip išpildė žmonos svajonę pasiūlyti moterims kokybiškų rankšluosčių, patalynės, apatinių ir kitų nėriniuotų seksualių drabužių.
„Iš dalies turėti tokią parduotuvę Vilniuje buvo mano kaprizas, tačiau Arvydas sugebėjo tai pateikti kaip cukraus gabalėlį. Tai – mylimo vyro dovana už tai, kad pagimdžiau jam keturis vaikus“, – tuomet kalbėjo I.Sabonienė.
Jauniausiai Sabonių atžalai dukrai Aušrinei tuomet buvo vos dveji metai.
2017-aisiais Palangos bažnyčioje Arvydas ir Ingrida atnaujino santuokos įžadus. Saboniai jau džiaugiasi ir senelių statusu – jų sūnus NBA krepšininkas Domantas su žmona Shashana Rosen augina du vaikus, o Tautvydas su sutuoktine Paulina Olivia – vieną.
2008
„Stiliaus“ viršelį 2008-aisiais papuošusi kompanijos „JCDecaux“ generalinė direktorė Žaneta Fomova tuomet pasakojo ne tik apie savo darbą, bet ir apie asmeninį gyvenimą.
Prieš šešiolika metų moteris džiaugėsi antra santuoka, neseniai gimusiu antruoju sūnumi Aleksandru ir tuo, kaip mažylį globoja tuomet devynmetis pirmagimis Artūras iš pirmosios santuokos.
„Gyvenime visko ėmiausi pasitikėdama savo jėgomis, o kai gaudavau per galvą, nusipurtydavau ir eidavau toliau. Į kiekvieną nesėkmę žiūrėjau kaip į labai vertingą pamoką, kurios niekada nenusipirksi už jokius pinigus.
Supratau, kad niekas neduos man bilieto į laimingą gyvenimą. Niekas nepatars, kaip elgtis ir ką daryti, kol pati visko nepatirsiu“, – svarstė tuomet 31 metų moteris ir prasitarė, kad kitas jųdviejų su vyru kūrinys bus dukrelė.
Tačiau šiai svajonei nebuvo lemta išsipildyti – pora išsiskyrė 2013-aisiais po septynerių santuokos metų.
2021-ųjų spalį pasklido žinia, kad Žaneta susižadėjo su penkeriais metais jaunesniu operos solistu Eugenijumi Chrebtovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.