Savaitės blykstėse – užgesusi gydytojos Renatos Valiūnienės gyvybė ir Edgaro Eidėjaus išpažintis (1)

2024 m. rugsėjo 28 d. 15:15
Lrytas.lt
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (17)
Kartu pozavo ir šimtai avelių
Sportinių šokių čempionai Gintarė (39 m.) ir Tomas (40 m.) Slausgalviai su dukromis Vakare (10 m.), Gabriele (8 m.) ir beveik metukų Adrija aplankė įspūdingą Alinos ir Laimo Šileikų ūkį ir nutarė čia surengti išskirtinę fotosesiją. Kartu su šeima pozavo ir šimtai Kuro kaime laikomų avių.
„Mergaitės, turbūt kaip ir visi vaikai, myli gyvūnus. Namie laikome du didelius šunis ir aišku, kad smagiausia dalis būna žaidimai, paniurkymai ir dažni klausimai: „O galima juos pasiimti į lovą?“ Kai reikia, Vakarė ir Gabrielė augintinius pašukuoja, pašeria, net pavedžioja“, – kalbėjo Gintarė.
Gintarė šypsosi – tiek avių, kiek laikoma ūkyje, vienoje vietoje jai dar neteko matyti. Žolę kasdien rupšnojančioms švelniakailėms tikras desertas yra obuoliai.
„Ūkininkas Laimas puikiai susišneka su avimis. Sunku buvo patikėti, kad jos gali taip lengvai pozuoti“, – sakė moteris.
Rugsėjo 21-ąją užgeso garsios gydytojos akušerės-ginekologės, teisininko Rolando Valiūno (59 m.) žmonos Renatos Valiūnienės gyvybė. 59 metų moteris kurį laiką sirgo onkologine liga, kuri paūmėjo šį pavasarį. Ji buvo ne tik puiki gydytoja, bet ir mokėjo stilingai rengtis.
Verslininkas Edgaras Eidėjus (33 m.) portalo „Lrytas“ laidoje „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ prabilo apie santykį su buvusiu žmonos Natalijos Bunkės (41 m.) vyru Danieliumi Bunkumi (47 m.). „Iš pat pradžių man buvo daug naujovių, nes aš atėjau be vaikų. Faktas, jog reikia laiko persilaužti, kad tau tai būtų normalu, nes kitiems žmonėms tai atrodo keista. Bet dėl ramybės ir vaiko gerovės visiems labiau apsimoka sutarti negu pyktis. Aš nelabai sureikšminu, kad Danielius yra buvęs vyras“, – sakė jis.
Žaibiškai išpopuliarėjusi nuomonės formuotoja „Blondė su geliku“ Kristina Meseguer (41 m.) savo kailiu patyrė žinomumo trūkumus. Vykstančius į draugų meilės šventę šalia Vilniaus santuokos rūmų Kristiną ir jos vyrą ispaną Enrique (60 m.) užpuolė nepažįstamas vyras. „Ant kelio išlėkė kažkoks neadekvatus vyras. Prišoko prie Enrique pusės, nes jo pusėje buvo atidarytas langas. Sako: „Ką reikia daryti, kad turėtum tokią mašiną?“ Atsakiau, kad reikia daug ir sunkiai dirbti. O jis rūkydamas mums pareiškė, kad tą cigaretę suvarys mums į akis“, – tikino moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.