Po dešimtmetį trukusių gandų, kad Lady Gaga yra vyras – jos atsakas: atskleidė, kodėl neliesdavo šio klausimo

2024 m. rugsėjo 25 d. 16:06
Lrytas.lt
Amerikiečių pop muzikos žvaigždė Lady Gaga (38 m.) viešai prabilo apie vieną labiausiai įsisenėjusių ją supančių gandų, jog ji vyras. Kalbos, kad atlikėja ne moteris ją persekiojo nuo pirmųjų karjeros metu. Šia tema ji prabilo neseniai pasirodžiusi naujame „Netflix“ seriale „What's Next? The Future With Bill Gates“ (liet. „Kas toliau? Ateitis su Billu Gatesu“).
Daugiau nuotraukų (3)
Pasak Lady Gagos, kuri šį mėnesį Venecijoje pristatė filmo „Džokeris“ tęsinio premjerą, ji nesijaudino dėl gandų apie lytį, nes „priprato, kad apie ją kuriamas melas“.
Ji taip pat sakė mananti, kad šios kalbos galiausiai yra smulkmena, palyginti su patyčiomis ir įžeidinėjimais, kurių dėl savo lyties ir seksualumo susilaukia kiti paprasti žmonės, pridėjo britų portalas dailymail.com.
„Kai buvau dvidešimtmetė, sklandė gandas, kad esu vyras. Keliavau po visą pasaulį. Rengiau gastroles reklamuodama savo muziką ir beveik kiekviename interviu, kuriame dalyvaudavau, jie sakydavo: „Sklinda gandai, kad tu esi vyras. Ką apie tai gali pasakyti?“, – prisiminė dainininkė.
Po daugybės klausimų Lady Gaga nusprendė nekreipti dėmesio į neetiškus klausimus, nes jie nekėlė jokio pavojaus jos karjerai.
„Priežastis, kodėl neatsakiau į klausimą, yra ta, kad nesijaučiau auka dėl šių kalbų ir pagalvojau, kaip į mane žiūrėtų su panašia situacija susiduriantys kiti, jei pasaulinio lygio žvaigždė jaučia gėdą.
Man yra tekę susidurti su situacijomis, kai gandų skleidimas neatitiko kitų žmonių gerovės interesų. Tokiu atveju stengiausi būti provokuojanti kitu būdu. Bandžiau pasinaudoti dezinformacija, kad sukurčiau ryškų personažą.
Nuo 20 metų esu pripratusi, kad apie mane skleidžiamas melas. Aš esu atlikėja. Manau, kad tai juokinga“, – aiškino ji.
Kalbos apie tai, kad dainininkė vyras sklando nuo 2011 m., kai interviu metu jos buvo pasiteirauta ar ji vyras.
„Galbūt taip ir yra“, – žurnalistą erzino Lady Gaga.
Lady GagaBillas GatesasVyras
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.