Tada ir dabar: kaip per daugiau nei 20 metų pasikeitė fotomenininkės Jurgos Anusauskienės gyvenimas? (1)

2024 m. rugsėjo 23 d. 08:20
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (6)
2014
Renginių režisierė, kompanijos „Menai Renginiai“ įkūrėja Erika Purauskytė (42 m.) prieš dešimtmetį buvo vadinama ledo karaliene. Tuomet ji kalbėjo apie karjerą ir mylimąjį Darių Tolušį. Tada viena E.Purauskytės kompanijos sričių buvo skulptoriaus Mindaugo Tendziagolskio kuriamos ledo skulptūros ir ledo šou.
„Ne paslaptis, kad esu velniop pradirbusi ne vienus santykius. Dirbdavau ir dienomis, ir naktimis, į biurą ateidavau pirma, išeidavau paskutinė.
Ribos nejutau, nes kontora ir namai buvo vienose patalpose. Koks vyras su tuo susitaikys? Su Mindaugu buvome mylimieji ir draugiškų santykių išsiskyrimu nesugadinome. Labai dėl to džiaugiuosi“, – kalbėjo Erika.
Jos planuose buvo daug tikslų, tačiau moteris buvo atvira – vaikų ji nenori. Ir tuomet jos gyvenimas apvirto aukštyn kojom: su verslininku Pranu Slušniu ji susilaukė dviejų dukterų – Vasaros (7 m.) ir Auroros (6 m.), susituokė. Deja, pora pasuko skirtingais keliais.
2000
Fotomenininkė Jurga Anusauskienė (54 m.) džiaugėsi laiminga santuoka su dvylika metų vyresniu fotografu Ričardu Anusausku. Su juo moteris susipažino mokykloje, o būdama 21 metų jau turėjo du vaikus – Eveliną ir Mindaugą. Santykius su Ričardu Jurga vadino netelpančiais į jokius rėmus. Dar vaikystėje jai buvo išpranašautos trejos vedybos, dvejos jau buvo įvykusios. Abu kartus ji ištekėjo už Ričardo.
„Pirmą kartą susituokėme krikštydami vaikus. Krikštynų dieną kunigas paklausė, kada įregistruota mūsų santuoka. Paaiškinome, kad esame nesusituokę, nebuvo laiko. Kunigas pasiūlė tuojau pat priimti Santuokos sakramentą. Netikėtai atsidūriau prie altoriaus“, – juokėsi Jurga.
Tiesa, panašu, kad vaikystės pranašystės pildosi. Jurga išsiskyrė su Ričardu, o dabar planuoja vestuves su mylimuoju Nerijumi Vernicku (46 m.), su kuriuo susipažino prieš kelerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.