Vyrų grožio salono atidarymas pritraukė būrį žinomų žmonių: atvyko ir R. Daškevičius–Remis

2024 m. rugsėjo 20 d. 09:53
Kaune po atsinaujinimo duris atvėrė populiari vyrų grožio oazė „Fade Factory Barbers Lietuva“. Daugiau nei ketverius metus salono vadovai Salih Rahim bei Julija ir jų komanda klientams padeda kurti išskirtinį asmeninį įvaizdį, o už tai barberius itin vertina didelis būrys ilgamečių klientų. Tarp jų – ir į atidarymą susirinkę žymūs kauniečiai.
Daugiau nuotraukų (28)
Savo veiklą pradėję vos nuo dviejų klientų stiliui puoselėti skirtų kėdžių, šiandien „Fade Factory Barbers Lietuva“ išsiplėtė keturis kartus. Naujajame Kauno prekybos miestelio „Urmas“ „Žaliojoje galerijoje“ įsikūrusiame salone klientus pasitinka jau aštuonios kėdės.
Kardų šou, pilvo šokiai ir arabiška apranga
Atidarymo šventės dieną salono įkūrėją sveikino didelis būrys draugų ir klientų. Tarp jų – ir visoje Lietuvoje gerai žinomi veidai: Lietuvos kikboksininkai ir mišrių kovos menų kovotojai Dovydas Rimkus–Rimkenzo, Mindaugas Narauskas, Vitas Karosas, muzikos atlikėjai Andrius Aleknavičius bei Remis Retro su mama Gelija Vaškūne, populiaraus itališkų restoranų tinklo „Casa Della Pasta“ įkūrėjas Fabio Manconi su šeima, interjero dizaino studijos „JL Interior Art“ įkūrėjai Jurga ir Lukas Kančai bei kiti.
Susirinkusius svečius „Fade Factory Barbers Lietuva“ įkūrėjai Salih ir Julija bei salono komanda stebino įspūdinga programa. Iš pradžių kvietę išbandyti naujus kirpimo stilius, vėliau klientams ir draugams dovanojo abejingų nepalikusį viduramžiai.lt kovotojų su kardais pasirodymą.
Po jo sekė pilvo šokėjų šou. Renginio svečius „Fade Factory Barbers Lietuva“ komanda pasitiko persirengusi tradiciniais arabiškais apdarais, šventei pridėjusiais dar daugiau šarmo ir išskirtinumo. Renginio metu svečiai vaišinosi grilyje iškeptomis vaišėmis iš restorano „Araratas“.
Nuo barzdos kirpimo iki teminio makiažo Per ketverius veiklos metus „Fade Factory Barbers Lietuva“ ne tik išlaikė aukštą paslaugų kokybę, bet ir reikšmingai išplėtė savo teikiamų paslaugų spektrą. Šiandien barberių komanda klientams siūlo plaukų ir barzdos kirpimo bei formavimo paslaugas, vestuvinius kirpimus, šukavimus, jaunikio makiažą bei šukuoseną, Helovyno ar kitos teminės šventės progos grimus.
Atsinaujinusiame salone klientų lauks ir dar viena naujiena – manikiūro bei pedikiūro paslaugos vyrams.
Salono komandą vyrai vertina ir už naudingus patarimus, padedančius pasirūpinti savo įvaizdžiu patiems – kasdien namuose. O šiam tikslui pasiekti salone galima įsigyti ir daug skirtingų, išskirtinai vyrams skirtų grožio priežiūros priemonių.
grožio salonaskirpėjasbarzdaskutys
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.