Kuo kvepia ir kokiomis spalvomis dvelkia šis Kristinos Strolienės ruduo?

2024 m. rugsėjo 19 d. 09:38
Aukštosios parfumerijos ir kvapų namų „Krispo“ įkūrėjai K.Strolienei ruduo – vienas mėgstamiausių ir gražiausių metų laikų, kai atvėsus orams po vasaros atostogų visa šeima sugrįžta į namus Kaune, kuriuose rengiamos bendros vakarienės, vyksta ilgi pokalbiai su vaikais prie židinio ar žvakių šviesos.
Daugiau nuotraukų (8)
Paklausta, be kokių trijų dalykų neįsivaizduoja rudens, K.Strolienė net negalvodama išvardija – obuolių pyrago, naujų kvepalų ir teatro.
Tačiau rudenį verslininkei prasideda ir pats darbymetis, nes tai metas, kai ji su vyru Povilu Stroliu lanko tiekėjus, daug keliauja – važinėja po įvairias parodas.
„Tai metas, kai ieškome naujų prekių ženklų, pažindinamės su pasaulinėmis tendencijomis ir geriausiomis sąlygomis bandome pristatyti prekes savo klientams, „Krispo“ gerbėjams. Būtent rudenį prasideda ir mūsų pasiruošimas Kalėdoms“, – pasakoja K.Strolienė.
Su rudeniu ateina ir naujos mados tendencijos tiek į drabužių spintas, tiek ir į kosmetines. Keičiasi dekoratyvinės kosmetikos spalvos – jos sodrėja, ryškėja.
„Štai mano mėgstamas prekės ženklas „T.LeClerc“ šiam rudeniui siūlo ryškias, sodrias spalvas. Pagrindinės siūlomos tendencijos – ryškiai raudoni, vyšniniai, vyno raudonumo lūpų dažai. Taip pat rudenį nuo saulės ir vėjo pavargusiai veido ir kūno odai reikia kur kas daugiau drėgmės, todėl į pirmas linijas išrikiuojame mano mėgstamos „Parco 1923“ kūno priežiūros linijos priemones, kurios ir drėkina, ir maitina odą.
Plaukus tiek pati, tiek savo draugėms bei klientams visada rekomenduoju atgaivinti itin veiksmingomis, unikaliomis ir tikrai jokių atitikmenų neturinčiomis gero bičiulio, pasaulinio lygio plaukų stilisto, tikro maestro Davido Mallett plaukų priežiūros linijos „David Mallett“ priemonėmis“, – pataria K.Strolienė.
Ruduo – ne tik sodrių spalvų, bet ir naujų, visai kitų kvapų metas. Vasarą vyravo gaivūs, lengvi jūriniai, bergamočių, apelsinų ir citrinų kvapai, o ruduo mus pasitinka kiek kitokiais, daug sodresniais, sunkesniais kvapais.
„Rudens kvapai prisodrinti daugiau skonių ir saldumo. Rudenį mano mėgstamiausias – vynuogių aromatas. Rudenį vynuogių man norisi visur – tiek gamtoje, tiek nuotraukų albumuose, tiek namų kvapuose ar asmeniniuose kūno kvepaluose.
Dabar mano mėgstamiausias kvapas, kurį tikrai labai rekomenduoju visiems išbandyti, – keturių nuostabių menininkų: dailininko Mileso Stewarto Wambaugh, garsaus dizainerio Pierre’o Dinand’o, per savo karjerą sukūrusio daugiau nei 1000 unikalių kvepalų buteliukų, ir visame pasaulyje pripažintų parfumerininkų Jeano Louis Sieuzaco ir Dominique’o Ropiono meno kūrinys. Susitikę šie keturi genijai sukūrė penkis šedevrus. Vienas jų – M.S.Wambaugh kvepalai „Hot Shot“. Nors jais kvepinausi ir vėsiais vasaros vakarais, dabar, atėjus rudeniui, neįsivaizduoju savo kasdienybės be jų, nes rudenį visada norisi ryškesnių, stipresnių kvepalų.
Įdomiausia, kad rudenį man norisi ne tik stipresnių kvepalų, bet ir įdomesnių, ryškesnių buteliukų. Dabar man ypač patinka raudoni buteliukai, tokie, į kuriuos supilstytas „Hot Shot“.
Labai natūraliai norisi sodrių raudonų atspalvių, tokių, kurie primena rudeniškomis spalvomis nuspalvintus medžių lapus. Įdomiausia, kad būtent tokių spalvų buteliukus dabar pasistačiau namuose, – sodriai raudoną prekės ženklo „Locherber Milano“ namų kvapą „Klinto“ bei „OF FICINA DELLE ESSENZE“, – sako K.Strolienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.