Dainininkas Charlie Puthas vedė išrinktąją: pasakiška ceremonija vyko sentimentalioje vietoje

2024 m. rugsėjo 19 d. 15:31
Lrytas.lt
Įspūdingos ceremonijos metu susituokė žinomas amerikiečių atlikėjas Charlie Puthas (32 m.) ir viešųjų ryšių koordinatorė Brooke Sansone (25 m.).
Daugiau nuotraukų (5)
Rugsėjo 7 d. pora žiedus sumainė Puthų šeimos namuose Montecito, Kalifornijoje. Šią žinią Charlie patvirtino antradienį, rugsėjo 17 d., „Instagram“ įraše.
B. Sansone pasakojo „Vogue“, jog pora ilgą laiką žinojo, kad šeimos nuosavybė bus „puikus fonas“ jų elegantiškoms vestuvėms.
„Norėjau, kad mūsų vestuvėse susipintų tradicijos ir modernus netradiciškumas. Norėjau, kad kiekviena detalė atrodytų neįpareigojančiai, tačiau tobulai, apgalvotai.
Pavyzdžiui, ant sidabrinių lėkščių patiekti mini dešrainius buvo daugiau nei tik smagi detalė. Tai atspindėjo mano meilę stiliui, kuriame rafinuotumas dera su žaismingumu“, – pasakojo viešųjų ryšių koordinatorė.
Savaitgalio šventė prasidėjo intymia repeticijos vakariene San Ysidro rančoje, kurioje kadaise medaus mėnesį praleido prezidentas Johnas F. Kennedy ir Jackie Kennedy. Pora ir jų svečiai pietavo prie dviejų ilgų stalų, papuoštų žvakėmis, lauko gėlėmis ir popieriniais žibintais. B.Sansone vilkėjo vintažinį 2001 m. „Chanel“ lietpaltį iš „Happy Isles“.
Po vakarienės vakarėlis persikėlė į Puthų rezidenciją, kur teniso korte buvo patiekti gėrimai ir desertai.
Kitą dieną pora ištarė „taip“ ceremonijos namo prieigose metu. Jie apsikeitė beveik vienodais auksiniais žiedais su deimantais.
„Norėjome, kad ceremonija būtų labai paprasta, bet įsimintina. Atvykę į ceremoniją Charlie ir aš buvome keistai atsipalaidavę ir ramūs.
Stovėdama ten, dar niekada nesijaučiau tokios bendrystės su Charlie – laikas tarsi sustojo. Patys to nesuvokdami, abu į savo įžadus įtraukėme tą pačią eilutę: „Visada buvai tu“, – dalijosi vestuves atšokusi B. Sansone.
Nuotaka vilkėjo pagal užsakymą pasiūtą Danielle Frankel suknelę be petnešėlių su šleifu.
C. Puthas pasirinko netradicinį įvaizdį – vilkėjo nestandartinį „Bode“ dvieilį švarką su nėriniais ir laisvai prigludusiais rankogaliais. Ant jo baltų marškinių rankogalių raudonais siūlais buvo išsiuvinėti žodžiai „Mes, amžinai“.
Po ceremonijos visi susirinko kokteiliams namų terasoje, o po to persikėlė į palapinę, kurioje vyko šventė.
Jaunavedžiai įžengė skambant Barry White'o dainai „Can't Get Enough of Your Love, Babe“, o vėliau šoko pirmąjį šokį pagal klasikinę Bruce'o Springsteeno dainą „Jersey Girl“ – tai buvo užuomina į jų meilės istorijos ištakas Naujajame Džersyje.
B. Sansone pripažino, kad visas savaitgalis buvo „kaip sapnas“.
„Negalime patikėti, kad viskas baigėsi, bet turėjome geriausią naktį. Buvome be galo laimingi apsupti visų, kuriuos pažįstame ir mylime“, – dalijosi žinoma moteris.
Savo „Instagram“ įraše, kuriame paskelbė apie santuoką, C.Puthas pasidalijo vestuvių nuotraukomis ir parašė jaudinančią žinutę žmonai.
„Aš myliu tave, Brooke... Visada mylėjau, su tavimi esu pats geriausias. Pažadu, kad mylėsiu tave kasdien šiame gyvenime ir dar labiau, kai pereisime į kitą. Buvai Brooke Ashley Sansone, o dabar būsi Brooke Ashley Puth. Ačiū, kad padarei mane laimingiausiu žmogumi. Tai visada buvai tu“, – dalijosi dainininkas.
C. Puthas ir B. Sansone susižadėjo 2023 m. rugsėjį, kai dainininkas gastrolių metu nuskrido į Niujorką ir pasiūlė tekėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.