Po skyrybų su vyru ant rankų sūpuoja mažylę: Cardi B trečią kartą tapo mama

2024 m. rugsėjo 18 d. 15:03
Lrytas.lt
Praėjus kelioms savaitėms po skyrybų su vyru, reperiu Offsetu (32 m.), atlikėja Cardi B (31 m.) susilaukė trečiojo kūdikio.
Daugiau nuotraukų (6)
Repo superžvaigždė socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė daugybę nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip ji ligoninėje glaudžia savo naująją dukrelę, kuri dėvi rožinę kepuraitę.
Įrašo antraštėje buvo parašyta: „The prettiest lil thing“ (liet. gražiausia mažylė) ir data 2024 m. rugsėjo 7 d.
Vienoje iš nuotraukų Cardi B, kurios tikrasis vardas yra Belcalis Marlenis Cephus, matoma su buvusiu vyru Offsetu ir kitais dviem jų vaikais.
Kitame kadre Offsetas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Kiari Kendrellas Cephusas, glaudžia savo naujagimę dukrą. Pasak užsienio žiniasklaidos, Offsetas taip pat turi tris vaikus iš ankstesnių santykių.
Reperiai susituokė 2017 m., o jų santykiuose būta ne vieno pakilimo ir nuosmukio. Cardi B anksčiau du kartus pateikė skyrybų prašymą.
Apie trečiąjį prašymą ji paskelbė rugpjūtį, o jos atstovas sakė: „Tai nėra pagrįsta kokiu nors vienu konkrečiu incidentu, mintis skirtis buvo jau seniai, pora skiriasi draugiškai“.
Praėjus kelioms valandoms po skyrybų prašymo atlikėja Instagrame atskleidė, kad laukiasi trečiojo vaiko.
„Su kiekviena pabaiga ateina nauja pradžia! Esu tokia dėkinga, kad galėjau dalytis šiuo laikotarpiu su jumis, jūs atnešėte man daugiau meilės, daugiau gyvybės ir labiausiai atnaujinote mano jėgas“, – tuomet skelbė Cardi B.
Cardi BreperėMama
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.