Žinomi žmonės atskleidė mėgstamiausius vaisius: kai kurie atsakymai nustebino

2024 m. rugsėjo 16 d. 22:04
Lrytas.lt
​Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“. Šįkart jie pasiteiravo, koks jų mėgstamiausias vaisius?
Daugiau nuotraukų (7)
Socialinių tinklų žvaigždė Goda Kujavskytė (25 m.)
Arbūzas, nes atsigaivinu. Vasarą galėčiau jį valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Kartais ant jo užsispaudžiu žaliosios citrinos.
Dainininkė Ingrida Martinkėnaitė (45 m.)
Jau antras sezonas, kai esu atradusi vyšnias. Man taip skanu! Ko gero, reikėjo suaugti iki šitos uogos. Kai buvau jaunesnė, mėgau saldesnes uogas – žemuoges, braškes, mėlynes, trešnes. O dabar tos saldžiarūgštės vyšnios man yra kažkas tokio. Jomis mėgaujuosi ne tik vasarą. Šiltuoju sezonu pasidarau iš jų paruoštukų visiems metams. Tai mano mėgstamiausia uoga.
Aktorius Gytis Ivanauskas (44 m.)
Nesu vaisių ar desertų gerbėjas. Po gerų pietų vietoj vaisių ar desertų renkuosi rūkytos dešros gabalėlį.
Kūno rengybos treneris Paulius Ratkevičius (36 m.)
Man vasara asocijuojasi su uogomis. Labiausiai patinka arbūzai. Žmonės arbūzą laiko vaisiumi, nors tai yra uoga. Tai man visiškai asocijuojasi su vasara. Taip pat mėgstu visas kitas uogas – trešnes, avietes, braškes ir šilauoges. Jas valgau kasdien – tai tikra vitaminų bomba. Kiekvieną dieną bent po 200 g suvalgau, o neretai ir kilogramas sueina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.