Tada ir dabar: kaip per 14 metų pasikeitė buvusios A. Šedžiaus žmonos M. Kvietkutės gyvenimas?

2024 m. rugsėjo 14 d. 08:04
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (8)
2001
Šiais metais žurnalistė ir verslininkė Agnė Zuokienė, tuomet 29-erių, tapo jauniausia istorijoje Vilniaus ponia – jos vyras Artūras Zuokas buvo išrinktas Vilniaus meru.
Kiek jai, Vilniaus miesto mero žmonai, ambicingai, valingai ir savarankiškai jaunai moteriai, kainuoja jos vyro svajonės?
„Labai daug, juk visuomet norėjau būti pirma. Bet jau tekėdama už Artūro žinojau, kad teks nusileisti. Jis tikrai stipresnis už mane. Bet ką planuodama galvoju, ar jam bus gerai.
Ne man. Nežinau, ar tai reiškia meilę. Dabar jau keleri metai man lengviau ir ramiau, kad nereikia kautis, pykti, verkti, įrodinėti, jog šeimoje galiu būti pirma“, – tuomet „Stiliui“ kalbėjo Agnė, tuo metu su vyru auginusi du vaikus – Gabrielę ir Domantą.
2005-aisiais sutuoktiniai susilaukė jaunėlės Emilijos. Tačiau 2021-aisiais, po ilgų ginčų ir derybų teismuose, pora oficialiai išsiskyrė.
Agnė susigrąžino mergautinę Andriulytės pavardę, o buvęs jos sutuoktinis A.Zuokas mėgaujasi nauja santuoka ir su žmona Augusta augina kelių mėnesių dukrelę Agatą.
2010
Tais metais šiaulietė Monika Kvietkutė – vos aštuoniolikmetė turtingo vyro, tuomet politiko Andriaus Šedžiaus mylimoji – rėžė: „Nesu pilka pelytė.“ Mergina tuomet pasakojo, kaip jaučiasi dėl jųdviejų 16 metų skirtumo ir ką apie tokius santykius mano jos klasės draugai ir tėvai.
„Andrius mane sužavėjo savo atkaklumu. Tačiau tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Iš pradžių nei jis, nei aš nekreipėme dėmesio vienas į kitą. Bendrauti pradėjome po kurio laiko.
Vėliau jis ėmė atkakliai siųsti SMS žinutes, skambinti. Neįkyriai, nevulgariai“, – prieš 14 metų pasakojo Monika.
2013-ųjų vasarį pora iškėlė vestuves, kurios buvo tituluojamos metų vestuvėmis. Santuokoje Šedžiai susilaukė sūnaus Gabrieliaus.
Poros laimė baigėsi 2019-aisiais – sutuoktiniai išsiskyrė. Andrius su širdies drauge grožio specialiste Erdvile Pilvinyte augina dvi dukras.
Šiandien Monika – nuomonės formuotoja, grožio meistrė, verslininkė ir atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.