Žvaigždžių kosmetologę sveikino būrys garsenybių: atvyko ir besilaukianti M. Stasiulė

2024 m. rugsėjo 13 d. 11:28
Lietinga rudens diena visai nesugadino nuotaikos grožį atsakingai puoselėjančioms moterims. Gausus būrys žinomų veidų šypsena ir gėlėmis apdalino socialiniuose tinkluose, o vėliau ir visoje šalyje, išgarsėjusią kosmetologę Kateriną Stankūnę. Grožio terapeutė ištikimiausiems pristatė ilgai lauktą naujieną.
Daugiau nuotraukų (43)
Penkiolika metų profesionalia kosmetologe dirbanti K.Stankūnė vos spėjo priimti sveikinimus, pozuodama prie duris atvėrusios savo parduotuvės „Skinshop“. Pasveikinti Katerinos atvyko tie, kurie visus šiuos metus ją lydėjo grožio kelyje: televizijos laidų ir renginių vedėja Indrė Kavaliauskaitė, kosmetikos fabriko „Cosmoway“ bendraturtė Justė Pinkevičienė, nuomonės formuotojos Milda Stasiulė ir Greta Mikalauskytė, vizažistės Neringa Čukinienė ir Karolina Taraškevič-Bethel, vyno ir vandens someljė Urtė Mikelevičiūtė, šventę organizavusi „Balti lapai“ įkūrėja Sandra Žemaitytė, modeliai Dovilė Viršilaitė, Diana Balaišytė, gydytojos dermatologės Asta Dumbliauskienė, Ugnė Grinaveckė, Aida Adomaitienė, gydytoja Austėja Žibūdaitė ir t.t.
Laiko patikrintų grožio priemonių butiko atidaryme svečių laukė ne viena staigmena – vandens someljė Urtė Mikelevičiūtė pasakojo, kuo vanduo prisideda prie mūsų odos būklės gerinimo, vyrų šokėjų grupė „Milagro“ surengė daug ovacijų sulaukusį pasirodymą. O kur dar austrės ir ikrai, kuriuos pateikė vienas žinomiausių šalies virtuvės šefų Svajūnas Jarmala.
Šventėje dalyvavusios viešnios viena su kita noriai diskutavo apie labiausiai pasiteisinusias priemones ir efektyvias veido procedūras.
Štai Indrė Kavaliauskaitė kalbėti apie grožį pradeda nuo vandens. Televizijos laidų ir renginių vedėja įsitikinusi, kad jokios veido priemonės ir procedūros nepadės, jeigu suvartosime mažai vandens. „O toliau – švara ir drėkinimas. Prieš makiažą veidą svarbu gerai nuvalyti, todėl prausiklį naudoju ryte ir vakare. O kai veidas švarus, kiekviena moteris atranda produktus, kuriuos jų oda myli labiausiai“, – sako Indrė.
Renginyje apsilankiusi televizijos laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio besilaukianti žmona Milda Stasiulė ir pati prieš kurį laiką pasuko į kosmetologijos pasaulį – visai neseniai jai įteiktas grožio terapeutės diplomas. Milda išskiria kelias pagrindines savo grožio rutinos priemones, be kurių ji neįsivaizduoja savo rytų ir vakarų: „Tai – prausiklis, paakių ir veido kremai. Be šių kosmetikos produktų jausčiausi tarsi nuoga, negalėčiau pradėti ir užbaigti dienos. Mano vonioje šios priemonės yra tiesiog būtinos. „
Justė Pinkevičienė sako, kad yra du kosmetikos produktai, be kurių ji negali išeiti iš namų, ir trys – be kurių ji negali užmigti: „Namų nepalieku be rankų kremo ir lūpų balzamo, kurie yra visur: automobilyje, rankinėse, ant darbo stalo. Bet jeigu suprantu, kad kažkokiu būdu šių dviejų dalykų nėra kartu su manimi, grįžtu namo pasiimti arba skubu iki artimiausio prekybos taško jų įsigyti. O štai užmigti negaliu be jau minėtų kosmetikos produktų ir pėdų kremo. Nepasitepusi pėdų kremu net knygos prieš miegą negaliu skaityti! Labai negeras jausmas…“ – atvirauja Justė, netrukus su Katerina pristatysianti ir bendrai kurtą kosmetinę naujieną.
Pasakodama apie savo veido odos priežiūros rutiną Urtė Mikelevičiūtė tam galėtų skirti atskirą valandą – prabudusi ir prieš miegą vonioje užsidaro ilgam: „Pradedu nuo prausiklio, tada dažų likučius dar kruopščiai nuvalau aliejiniu makiažo valikliu. Kaskart tepu paakių kremą, serumą, kuriuos, keičiu pagal metų laikus. Serumą į odą įmasažuoju tam skirtu voleliu, o vietoje kremo vakarais dažnai renkuosi nenuplaunamą veido kaukę. Bet oda reikia rūpintis ir iš vidaus, todėl geriu daug vandens. Vanduo – grožio rutinos dalis.“
žinomos moterysatidarymasklinika
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.