Žvaigždės įvardijo mėgstamiausią aksesuarą: juos gali nešioti ne visi (2)

2024 m. rugsėjo 7 d. 10:06
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“.
Daugiau nuotraukų (26)
Šįkart jie pasiteiravo, koks aksesuaras, esant šiltiems orams, yra jų mėgstamiausias?
Plaukų stilistas Mantas Tautvaišas (32 m.)
Man vasara neatsiejama nuo saulės akinių. Kasmet papildau savo kolekciją 2–3 naujais. Tai vienas geriausių stilių papildančių aksesuarų, juos renkuosi labai atsakingai.
Keliautojas Rimvydas Širvinskas- Makalius (33 m.)
Dėl savo ypatingos šukuosenos negaliu nešioti kepurių ar skrybėlių. Tiesiog nekenčiu, kai mano sukeltus plaukus priploja prie galvos.
Tad leiskite pasvajoti – jei galėčiau, kepurės nuo saulės būtų mano aksesuaras! Bet dabar jų vietą užima saulės akiniai. Jų kiekvieną dieną turiu bent trejus.
Nemeluoju – pasigaukite mane gatvėje ir parodysiu: kuprinėje visada bent treji! Visi juodi, visi panašūs, bet nuo nuotaikos priklauso, kuriuos dėsiuosi šįryt.
Modelis Deimantė Andriuškaitė (32 m.)
Vasarą nešioju begalę aksesuarų. Turiu keletą apyrankių, kuriomis puošiuosi visą vasarą. Savo stilių pagyvinu auskarais, o kai ruošiuosi į žirgyną ar paplūdimį, nepamirštu ir mėgstamos kepuraitės su snapeliu.
Nuomonės formuotoja Gabrielė Gzimailaitė (30 m.)
Mėgstamiausi aksesuarai vasarą man yra auskarai ir apyrankės. Aukso spalva tobulai dera su įdegusia oda ir pagyvina bet kurį drabužių derinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.