Aktorė Whoopi Goldberg atsikratė 40 kilogramų: atskleidė, koks preparatas padėjo sulieknėti (1)

2024 m. rugsėjo 5 d. 12:05
Lrytas.lt
Aktorė Whoopi Goldberg (68 m.) ryžosi pokyčiams. Dar prieš trejus metus kiek daugiau nei 135 kilogramus svėrusi moteris atskleidė, kad sulieknėti jai padėjo vienas vaistinis preparatas.
Daugiau nuotraukų (3)
Moteris pasakojo, kad nemažai svorio ji priaugo filmuodamasi kino juostoje „Till“, – tuo metu ji svėrė net 136 kilogramus, o jos cholesterolio kiekis buvo padidėjęs iki 200 mg/dl.
„Buvau vartojusi ne vieną vaistinį preparatą, kurie man turėjo padėti numesti svorio. Vienas jų man padėjo.
Bėgant metams mano svoris svyravo, tačiau ne itin kreipiau į tai dėmesį, kol nepastebėjau, kad mano išvaizda gerokai pasikeitė.
Tik tada supratau, kad šį kartą priaugau per daug.
Anksčiau visada žiūrėdama į veidrodį jaučiausi panaši į save, o šįkart išvydau labai daug savęs, – šmaikštavo aktorė. – Mano svoris tai didėjo, tai mažėjo, bet iki tol tai man niekada nebuvo problema – niekada neklausiau, ką apie mane kalba kiti.“
Ji įsitikinusi, kad kiekvienas turime prisiimti atsakomybę už save ir suvokti, kas vyksta su mūsų kūnu.
Juolab kai susimąstyti apie sveikesnį svorį jau reikalauja ir amžius.
Aktorė vartojo receptinį vaistą, skirtą antrojo tipo diabetui gydyti – tiktai viena injekcija per savaitę.
Tiesa, jį gaminanti farmacijos bendrovė atliko tyrimą, įrodantį šio vaisto efektyvumą metant svorį, ir siekia įvesti jį į vaistų, padedančių mesti svorį, rinką.
Australų aktorė ir prodiuserė Rebel Wilson (44 m.) prisipažino svoriui mesti vartojusi antrojo tipo diabetui gydyti skirtą preparatą „Ozempic“.
Aktorė pripažino, kad vartodama jį atsikratė beveik 40 kg.
„Tokie kaip aš gali turėti begalinį apetitą saldumynams, todėl manau, kad šie vaistai gali būti naudingi. Iš esmės niekas, išskyrus mamą, nenorėjo, kad numesčiau svorio“, – dėstė R.Wilson.
Australų aktorei, kuri save apibūdina kaip emocinę valgytoją, buvo diagnozuotas policistinių kiaušidžių sindromas. Jis turi įtakos vaisingumui, o vienas simptomų yra ir svorio padidėjimas. Dar 2019 m. dėl diagnozės gydytojas aktorei liepė numesti svorio.
Anksčiau R.Wilson teigė, kad numetė 36 kg ir 74 kg svorį pasiekė dėl intensyvių treniruočių su kūno rengybos treneriu Jonu Castanu Acero. Ji taip pat sakė mėgstanti ilgus žygius ir besilaikanti daug baltymų ir mažai cukraus turinčios dietos.
Aktorė kalbėjo ir apie tai, kaip vaikystėje tėvo naudotas fizinis smurtas privertė ją pradėti valgyti.
„Aš tave užspringdysiu ir užmušiu, jei pasakysi dar vieną žodį“, – sakydavo jai tėvas. Aktorė paaiškino, kad tomis gąsdinančiomis akimirkomis ji atsigręždavusi į maistą.
R.Wilson prisijungė prie ilgo sąrašo garsenybių, kurios prisipažino vartojusios „Ozempic“, įskaitant Eloną Muską, Chelseą Handler, Amy Schumer, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Lauren Manzo, Doloresą Catanią, Jennifer Fessler ir Remi Bader. Tiesa, gydytojai įspėja apie šalutinį šio vaisto poveikį ir kad naudojamas ne pagal paskirtį jis gali būti labai pavojingas.
aktorėWhoopi GoldbergLieknėjimas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.