Prie altoriaus žengsianti Inidė Jasnauskaitė atskleidė pažinties su Osvaldu istoriją: tuokiasi po dešimtmečio (3)

2024 m. rugpjūčio 31 d. 11:14
Lrytas.lt
Saulėtą rugpjūčio 31 dieną, prie altoriaus žengs turinio kūrėja Inidė Jasnauskaitė (26 m.) ir jos mylimasis Osvaldas Jonaitis (28 m.).
Daugiau nuotraukų (19)
Vestuvinėmis nuotaikomis Inidė dalijosi nuo pat ankstaus ryto.
„Šiandien didelė, didelė diena. Naktelė buvo visai nebloga. Atsikelta tik vieną kartą, bet išmiegotos aštuonios valandos. Jaučiuosi žvali, bet jau truputį kažkas ryte suka pilvą. Gal jauduliukas. Bet labai laukiu“, – Instagramo istorijose dalijosi žinoma moteris.
Inidė atskleidė, kad tuokiasi per dešimtąsias draugystės su Osvaldu metines ir šia svarbia proga pasidalijo dar nepasakota jų pažinties istorija.
„Pirmasis Inidės ir Osvaldo susitikimas įvyko Palangoje 2014–06-07. Inidė atvyko išmėginti pardavėjos-konsultantės darbą „7 Ievos Namai“ įmonėje, o tai buvo Osvaldo tėvelių verslas, tai jis tą vasarą dirbo pas tėvus sandėlyje.
Kadangi visi darbuotojai gyveno po vienu stogu, tai pirmą kartą jiedu vienas kitą pamatė ir susipažino tame bute.
Inidė mėgdavo laisvu laiku, ar kol laukdavo autobuso į Šiaulius, apsilankyti pas Osvaldą sandėlyje ir pasišnekučiuoti. Iš šypsenos matosi, kad ir Osvaldui patikdavo, kai Inidė užsukdavo“, – istorija socialiniuose tinkluose dalijosi nuomonės formuotoja.
Inidės vasara Palangoje baigėsi, tačiau moteris Osvaldui pradėjo jausti didesnę simpatiją, o jis su tuo susijusių veiksmų dar nesiėmė.
„Kadangi Inidės sesuo Deimantė tais metais taip pat dirbo su Osvaldo tėvais, o ji kuo puikiausiai matė, kaip Inidė su Osvaldu vienas kitam simpatizuota, bet jokių veiksmų besibaigiant vasarai nesiėmė, ji paskatino Osvaldą atvykti į Šiaulius, nustebinti Inidę per jos gimtadienį.
Osvaldas suprato, kad atstumas nėra kliūtis draugystei, todėl nustebino Inidę per 16-ąjį gimtadienį ir jie pradėjo draugauti.
Kadangi Osvaldas gyveno Vilniuje (jis tuo metu buvo 12-tokas), o Inidė – Šiauliuose (ji tuo metu buvo 10-tokė), kiekvieną dieną po mokyklos jie susiskambindavo per „Skype“ ir kalbėdavo po 6–7 valandas.
Jie matydavosi kad 2–3 savaites, nes Inidės tėvai ribojo susitikimus, kad nenukentėtų mokslai“, – toliau istorija dalijosi Inidė.
Pridėta, kad kai susitikdavo pora mėgaudavosi kiekviena akimirka kartu, nes žinodavo, kad nesimatys 2–3 savaites, o draugystė per atstumą truko 3 metus.
„Osvaldas buvo didelis romantikas, todėl mėgdavo savo merginą stebinti įvairiomis progomis. Pirmoji poros kelionės už Europos ribų buvo Egiptas, bet vėl su Osvaldo tėvais, nes Inidė vis dar neturėjo 18-kos metų.
Abu stengėsi dalyvauti vienas kito svarbiose gyvenimo momentuose. Osvaldas džiaugėsi Inidės išleistuvėmis, nes suprato, kad 3 metų važinėjimas į Šiaulius pagaliau baigėsi.
Po trijų metų draugystės pora apsigyveno kartu Vilniuje. Jie apie šį momentą labai ilgai svajojo.
Palaikymas Inidės ir Osvaldo santykiuose yra labai svarbus dalykas, todėl svarbiausi gyvenimo momentai yra visados stipriu užnugariu.
Osvaldas 8 metų draugystės išvakarėse paprašė Inidės rankos, o ji tarė „taip“. Viskas įvyko pasakiškame Ezo miestelyje, Pietų Prancūzijoje. Inidė sakė, jog tai buvo vyšnia ant torto 8 metų draugystės proga.
O šiandien žengsime dar vieną labai svarbų mūsų gyvenime žingsnį“, – Instagrame skelbė turinio kūrėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.