Dainininkas Karolis Akulavičius su žmona atšventė alavines vestuves: artimieji nustebino nepamirštama staigmena

2024 m. rugpjūčio 28 d. 21:33
Dainininko, grupės „2 Karolis ir Donatas“ nario Karolio Akulavičiaus (35 m.) ir jo žmonos Ingridos šeimoje ypatinga šventė – pora atšoko dešimtąsias santuokos metines.
Daugiau nuotraukų (8)
Tačiau ši diena Akulavičiams dar įsimintinesne tapo dėl nustebinusios staigmenos – mat visai nesitikėjo, jog artimieji dar kartą privers prisiminti vestuvių tradicijas.
Šiltu įrašu, kuriame dėkojo už nepamirštamą dieną, Karolis pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.
„Kaip mano Mama sako: „Pasibučiuojam ir toliau važiuojam!“
Taip ir mes su Ingrida po vestuvių 10-mečio šventės.
Už sekmadienio staigmeną esam begalo dėkingi! Mes tokie turtingi, turėdami tokius nerealius pačius artimiausius šalia kasdien.
Tėvai sugalvojo, visi kiti nė neabejojant sutiko. Kelionė su hameriu iki kelionės tikslo, Donato Balvočiaus pasitikimas prie tilto su akordeonu, nešimas per tiltą, tėvelių palaiminimas ir pasitikimas su duona ir druska, bei puiki vieta praleisti laiką „Laumžirgio arbatinėje“ padarė mus 1000 proc. laimingais ir dėkingais!
Iš aprangos matosi, kad nieko neįtarėme ir nebuvome tam pasiruošę.. Visada mėgstam daryti staigmenas kitiems, bet šį sykį buvom nustebinti mes. Ačiū visiems už sveikinimus!“, – gražių žodžių negailėjo dainininkas.
Naujienų portalui lrytas.lt žinomas vyras pasakojo, kad tėvai dažnai pasikviečia į svečius vakarienės.
„Ne išimtis buvo ir ši diena. Jie sakė, kad atvažiuos ir uošviai, pridėjo niekuo nesirūpinti, sakė, kad labai daug jiems duodame, todėl šį kartą prašė apsirengti šviesiai ir ateiti pavakarieniauti.
Mes ir atėjome visiškai paprastai – bridžai, marškinėliai, be jokių didelių pastangų.
Eidami pas mamą pamatėme mojuojančius tėvelius ir paslėptą hamerį. Ten ir prasidėjo mūsų netikėta kelionė.
Mus pasitiko visa armija ištikimiausių draugų, giminaičių. Nuo tilto nusileido akordeonu grojantis Donatas, kuris sakė, jog vyks poilsiauti į Palangą“, – šypsojosi Karolis.
Dainininkas pridėjo, kad santuokos dešimtmetis porai buvo lyg svarbus universitetas.
„Santuokoje visą laiką dirbome, stengėmės. Žinome, dėl ko dirbome. Jei būtume tingėję vienas kitam rodyti dėmesį, vienas kitą nustebinti, pasakyti žodį myliu, paprasčiausiai apkabinti, arba susipykus patylėti, o kartais nebijoti išsikalbėti – nežinau, kaip būtų.
Esame senovinė šeima, kuri džiaugiasi ir steigiasi visaip – sveikata, grožiu, meile sau ir vaikams – dėl to ir gyvename jau šešiolika metų kartu.
Svarbiausia nepavargti vienam nuo kito, netingėti kalbėtis, būti atviriems. Dabar žmonės tai daryti tingi, galvoja – išsiskirsiu ir rasiu kitą.
Tačiau, manau tai žmonės be pagrindų ir supratimo. Netingėkite, norėkite ir turėsite tikrą, milijono vertą, meilę“, – dalijosi K.Akulavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.