Savaitės blykstėse – D. Sabonio kvapą gniaužiančios atostogos ir nesibaigianti L. ir V. Suodaičių drama

2024 m. rugpjūčio 16 d. 17:53
Lrytas.lt
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (37)
Į barą – su maudymosi kostiumėliais
Ankstų vasaros rytą, eilinę darbo dieną, Vilniaus gatvės praeiviai buvo stebinami neeiliniu vaizdu: Vilniaus centre, „Meating Room“ restorane, vyko paplūdimio vakarėlis.
„Tik įsivaizduokite: pirmadienis, žmonės rimtai nusiteikę, ankstų rytą einą į darbą, o mes atsidariusios langus su maudymosi kostiumėliais šokame ant baro tarp spalvotų kokteilių ir austrių. Vieni praeidami fotografavo, kiti rodė „liuks“, praeinančios moterys šypsojosi“, – juokėsi Dileta.shop įkūrėja.
Fotografė Monika Žlabienė, dainininkė Dileta Meškaitė ir prekės ženklo „Phono“ įkūrėja Živilė Aleknaitė surengė fotosesiją moteris vienijančia tema „Aš esu laisva ir aš esu jėga“.
„Fotosesijos tikslas buvo perteikti tą laisvą savimi pasitikinčios moters emociją. Visai nesvarbu, kur tu esi, – ar prie upės, ar prie jūros, Maldyvuose ar bare Vilniaus centre, tu esi tu, laisva ir nepriklausoma, tiesiog gražios sielos moteris.
Toliau ši mintis tik įgavo pagreitį: moterys mieste, moterys miesto gatvėse, moterys bare! Taip! Moterys bare! Su maudymosi kostiumėliais bare! Visos skirtingos, bet kartu ir panašios – laisvos, savimi pasitikinčios moterys!“ – džiaugėsi Dileta.
Atostogos jachtoje
Krepšinio žvaigždė Domantas Sabonis (28 m.) ir jo žmona amerikietė Shashana Rosen (32 m.) mėgavosi kvapą gniaužiančiomis atostogomis Ispanijos uostamiestyje Malagoje.
Pora kartu su draugais ir vaikais – vienų metų Eleven Rose ir dvejų Oliveriu Tigeriu – laiką leido prabangioje jachtoje.
Prie jų prisijungė ir Domanto brolis Žygimantas.
Gražiuose kadruose matyti, kad Domantas ir Shashana laiką leido romantiškai, daug maudėsi, šokinėjo į žydrą vandenį ir mėgavosi karšta saule.
„Vasaros metas Malagoje“, – šypsojosi NBA krepšininkas.
Apiplėšimas
Žurnalistės, televizijos ir radijo laidų vedėjos, knygų autorės Živilės Kropaitės-Basiulės (39 m.) šeimoje – sukrėtusi drama. 95-erių močiutę Oną, knygos „#fainiausiapasaulymočiutė“ heroję, apiplėšė vagys.
„Serviruoju jums skandalą, kuris, mano galva ir mano kontekstuose, ne ką nusileidžia olimpinėms melagienoms arba pasipiktinimams dėl elektros dingimo. Iš mano močiutės namų vagys neseniai išnešė ne tik šiek tiek pinigų, bet ir visus jos stalčiukyje gražiai sudėtus apdovanojimus. Netikėčiau savo ausimis ir akimis, jei tai nebūtų mano močiutė.
Nors jai 95-eri, žinau, kad jos protas labai skaidrus ir ji niekada nenušneka, nebūtų dalykų neprikuria, jai nesivaidena ir ji yra kosminė“, – sakė Živilė.
Padavė į teismą
Praėjusių metų balandį įsiplieskusi drama tarp verslininkų Viktorijos Siegel (29 m.) ir Lauryno Suodaičio (34 m.) nesibaigė. L.Suodaitis buvo paduotas į teismą dėl V.Siegel internetinės parduotuvės „ShopybySiegel“ reputacijos menkinimo. Byla bus nagrinėjama spalio pradžioje Vilniaus miesto apylinkės teisme.
Gaisras
Kauno Žaliakalnyje atvira liepsna degė namas. Paaiškėjo, kad jo bendraturtis – krepšininkas Jonas Mačiulis (39 m.). Krepšininką apie įvykį informavo pro šalį važiavę draugai. Kas galėjo lemti gaisro priežastis, J.Mačiulis teigė nežinantis.
„Tarnybos aiškinasi, visi atlieka savo darbus. Mes laukiame informacijos, kas čia ir kaip. Namas sudegęs – reikėtų jį nugriauti. Tokie nuostoliai“, – sakė Jonas.
Įsivėlė į teisminius nemalonumus
Dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios mylimasis Deividas Ringė įsivėlė į teisminius nemalonumus. Kauno apylinkės teismas paskelbė nuosprendį, kuriuo kaltais dėl finansinių machinacijų pripažino Tomą Orentą, D.Ringę ir Aidą Šakį. Trijulė dėl nusikaltimų prisipažino. Už tai Mios širdies draugui skirta 37 650 eurų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.