Žinomi žmonės atsakė, kokiu drabužių deriniu niekuomet nesipuoštų: atsakymai nustebino

2024 m. rugpjūčio 14 d. 19:46
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“.
Daugiau nuotraukų (18)
Šįkart jie pasiteiravo, kokiu drabužių deriniu jie niekuomet nesipuoštų.
Stilistas Joringis Šatas (29 m.)
Drabužių deriniai labai priklauso nuo vietos, laiko ar progos. Net gražiausia eilutė netinkamoje aplinkoje gali atrodyti itin blogai. Tačiau pirmas dalykas, ką pagalvojau išgirdęs šį klausimą, buvo padirbiniai.
Niekuomet nesirengčiau klastočių bandydamas įtikinti, kad tai originalai, nes tai paprasčiausiai yra vagystė.
Gražų derinį galima susikurti ir su nedideliu biudžetu, tad jei negali sau leisti originalaus prabangaus prekės ženklo drabužio ar aksesuaro, geriau ką nors panašaus susirasti už sau prieinamą kainą, tačiau jokiu būdu nereikėtų investuoti į vagis.
Tikrai netapsi labiau pasipuošęs. To nedarau nei pats, nei rekomenduoju kitiems.
Stilistė Agnė Gilytė (40 m.)
Niekada nesakau „niekada“, tačiau esu tikra, kad nesivilkčiau nepatogaus, man netinkančio ar nepatinkančio drabužio. Geriausiai jaučiuosi tuomet, kai atrodau gerai, o tam reikia mano asmenybei, mano kūnui ir mano aplinkai derančios aprangos.
Modelis Kotryna Kozlovaitė (29 m.)
Mano spintoje daugiausia juodos spalvos drabužių. Nelabai mėgstu suknelių ir sijonų. Nors turiu keletą gražių derinių, vis jais nepasipuošiu.
Tiesiog esu labiau kelnių žmogus. Vasarą mėgstu pasipuošti ryškesniais drabužiais, tačiau mane retai pamatysite vilkinčią suknelę ar sijoną.
Nuomonės formuotojas Naglis Bierancas (36 m.)
Niekada nevilkėčiau – labai jau kategoriška. Šiandien nevilkiu, o po metų tas derinukas gali tapti mano mėgstamiausias. Štai tau ir niekada gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.