„The Roop“ susipažino su Edu Sheeranu: atskleidė, apie ką kalbėjo

2024 m. rugpjūčio 6 d. 11:54
Lrytas.lt
Savaitgalį Kaune nuaidėjo britų muzikos žvaigždės Edo Sheerano (33 m.) koncertas. Prieš pasaulinio garso atlikėjui lipant į sceną, ją apšildė lietuviai „The Roop“, kurie turėjo garbę ne tik dalintis ta pačia auditorija, bet ir susipažinti su dainininku.
Daugiau nuotraukų (24)
Vėliau istorija, ką aptarė susitikę ir nuotraukomis, grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.
„Ed’as yra paprastas, šilto bendravimo žmogus. Pasikalbėjome apie balso užkimimą, nes abu šiandien su šiek tiek pavargusiais balsais, tačiau žinome technikas, kaip dainuoti, kad beveik nesijaustų.
Pakalbėjome ilgiau nei reikėtų iš paprasto mandagumo. Ir tai yra gražus jo gestas.
Ačiū už galimybę atidaryti šou. Labai graži patirtis. Jaučiu, kad matomės ne paskutinį kartą“, – džiaugėsi dainininkas.
Nuotrauka su E. Sheeranu pasidalijo ir visa grupė. Anksčiau prie kartoninės atlikėjo figūros įsiamžinę lietuviai atkartojo tą patį kadrą jau su tikruoju dainininku.
„Ačiū, Edai, už galimybę būti tokioje nuostabioje scenoje! Bandėme atkurti prieš kelerius metus darytą nuotrauką, kurioje nusifotografavome su Edo iškarpa.
Manome, kad pavyko puikiai! Svajonės pildosi! Ačiū“, – rašė grupės nariai.
Primename, kad savaitgalį Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione įvyko maždaug 80 tūkst. žmonių pritraukęs koncertas.
Pasaulinio koncertų turo „+ – = ÷ x Tour“ („The Mathematics Tour“) metu atlikėjas pakvietė pažvelgti ir į įspūdingą 360 laipsnių sceną, kurios dėka kiekvienas stadione galėjo iš arčiau pažvelgti į dainininką.
Išskirtiniame koncerte skambėjo apdovanojimus pelniusio atlikėjo dainos, kurios gerbėjų širdis užkariavo per pastaruosius 12–13 metų.
kol tūkstantinė minia laukė išskirtinio E. Sheerano pasirodymo, gerą nuotaiką užtikrino „Eurovizijoje“ sužibėję „The Roop“.
Iškart po jų unikalią 360 laipsnių sceną užpildė romantiškasis Calumas Scottas. Beveik valandą stadionas lingavo kartu su lyriškuoju atlikėju, kuris dovanojo žinomiausias savo dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.