Tada ir dabar: kaip per daugiau nei dešimtmetį pasikeitė Oksanos Pikul gyvenimas?

2024 m. rugpjūčio 3 d. 13:40
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (5)
2010
Televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė (36 m.) tuomet džiaugėsi politikos studijomis ir atrasta aistra televizijai. Ugnė TV šou laidoje „KK2“ linksmai čiauškėjo apie politikų gyvenimą.
„Žinau, kad turiu iškalbą, charizmos ar kažkokių kitų gabumų, kurie man padėjo gauti darbą televizijoje. Mes visi esame kažkuo išskirtiniai. Suprasdama, kad kiekvienas žmogus yra ypatingas, žinau, kad ir aš tokia“, – tuomet sakė antro kurso studentė.
Iš viso ekrane ji dirbo daugiau nei dešimtmetį – prieš ateidama į LNK vedė laidas jau uždarytame muzikiniame kanale „MTV Lietuva“.
Tačiau garsiai atėjusi ji tyliai išėjo ir nusprendė savo gyvenimą kurti už uždarų durų. Apie ją nieko negirdėti nuo 2019 metų, beje, ji nėra aktyvi nei feisbuke, nei instagrame.
„Aš išėjau iš televizijos ne dėl to, kad man ten būtų blogai. Ne. Tiesiog norisi ko nors nauja. Labai norėčiau vesti laidą, kurioje kalbinčiau muzikantus, teatro, mados, kultūros žmones.
Tačiau prisėdi, pasikalbi su prodiuseriais ir iškyla klausimas, kas tai žiūrės. Tokio pasiūlymo, kad pasakyčiau: o, tikrai to noriu, per pusantrų metų nebuvo“, – paskutinį kartą 2017-aisiais atviravo U.Skonsmanaitė.
2013
Kai 2013-ųjų liepą tuokėsi dainininkė, vizažo meistrė Oksana Pikul (40 m.) ir Simas Jasaitis (42 m.), lijo lietus, pranašaujantis turiningą šeiminę laimę.
Dar prieš santuoką su Oksana Simas buvo vedęs Vaidą Jasaitienę, tad gerai pasimokęs svarstė apie vedybinę sutartį.
„Prieš vestuves niekada negalvoji, kad skirsiesi, tačiau atsargumas gėdos nedaro. Tai įrodo ir mano skyrybų patirtis.
Apsidraudus būna lengviau, nereikia kariauti. Prarastų pinigų man negaila, jų ir vėl galiu užsidirbti“, – tuomet svarstė Simas.
Mylimajam pritarė ir O.Pikul. Vedybų sutartis jos neįžeidė. Tačiau meilė baigėsi. Daug meilės dramų išgyvenusi pora 2022-aisiais nusprendė skirtis.
Šiuo metu O.Pikul romantiškus jausmus puoselėja verslininkui Vaidui Akramavičiui (40 m.). Nors moteris šiuos jausmus saugo ir per daug apie juos nekalba, iš mylimojo gaunami glėbiai gėlių pasako daugiau nei žodžiai.
O S.Jasaitis draugauja su modeliu, gėlių dekoravimo studijos „Elma-plantart“ įkūrėja Elma Šegždavičiūte (30 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.