Johnny Deppo širdį užkariavo 33 metais jaunesnis modelis iš Rusijos

2024 m. liepos 18 d. 15:00
Lrytas.lt
Holivudo aktoriui Johnny Deppui (61 m.) kompaniją palaiko 33 metais jaunesnė draugė. Aktoriaus širdį užkariavo modelis, kosmetologė iš Rusijos Julija Vlasova.
Daugiau nuotraukų (3)
Jau kurį laiką pora buvo pastebėti leidžiantys laiką kartu. Tačiau teigiama, kad savęs pora oficialiai nevadina.
Portalui „Entertainment Tonight“ šaltinis pasakojo, kad pora jau pažįstami keletą metų, tačiau tokių terminų kaip „vaikinas ir mergina“ jiedu vengia.
J.Deppas ir J.Vlasova pirmą kartą susitiko 2021 m. rugpjūtį vykusiame 55-ajame Karlovi Varų tarptautiniame kino festivalyje.
Kaip rašo naujienų portalas „Daily Mail“ gražuolė Julija socialiniame tinkle „Instagram“ dalijosi nuotraukomis su Johnny.
Vieną kartą socialiniame tinkle sekėjai merginos paprašė įvardyti savo mėgstamiausią aktorių. Be jokių abejonių mergina teigė, kad jos favoritas yra Johnny Deppas ir pasidalijo jųdviejų nuotrauka, kurioje jie lietė vienas kito kelius.
„JD. Jis yra neįtikėtinai talentingas ir įkvepiantis žmogus“, – pridūrė ji.
Porale „DailyMail“ rašoma, kad naujoji aktoriaus draugė Vlasova mokėsi pagrindinėje Maskvos diplomatų ir šnipų rengimo akademijoje.
Ji yra kilusi iš Rusijos provincijos, t. y. Sortirovkos, šiurkštaus Jekaterinburgo, trečiojo šalies miesto, priemiesčio, o anksčiau – iš atokiau esančio Polevskojaus, niūraus pramoninio miestelio, turinčio 69 000 gyventojų.
Kažkuriuo metu ji įstojo į elitinį Tarptautinių santykių institutą Maskvoje, vadinamą MGIMO, kuriam vadovauja Rusijos užsienio reikalų ministerija ir kuris, pasak daugelio Rusijos pranešimų, laikomas labiausiai gerbiama šalies mokymo įstaiga.
Jame mokosi daug būsimų diplomatų ir Rusijos žvalgybos tarnybų narių, taip pat būsimų verslo lyderių ir vyriausybės pareigūnų.
Taip pat žinoma, kad Julija studijavo Vakarų Bohemijos universitete Plzene.
Mergina yra tik dvejais metais vyresnė už paties Deppo dukrą, 25 metų modelį Lily-Rose Depp.
Po universiteto Julija  įsidarbino Čekijos įmonėje, o paskui atidarė savo sveikatos ir grožio saloną ir dirbo modeliu bei influencere.
2021 m. Maskvoje vykusio tarptautinio grožio konkurso „Miss Office“  Julija buvo viena iš finalininkių.
Socialinės žiniasklaidos įrašai rodo, kad šviesiaplaukė gražuolė taip pat daug laiko praleidžia Jungtinėje Karalystėje – ten, kur Deppas daugiausia gyvena po liūdnai pagarsėjusios teisinės kovos ir skyrybų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.