Tada ir dabar: kaip per daugiau nei du dešimtmečius pasikeitė Kristinos Brazauskienės gyvenimas?

2024 m. liepos 15 d. 18:23
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (8)
2003
Prieš daugiau nei dvidešimtmetį prezidento Algirdo Mykolo Brazausko (1932–2010) našlė Kristina Brazauskienė (75 m.) šypsojosi ant „Stiliaus“ viršelio ir kalbėjo apie ramų gyvenimą, apie tai, kad daug važinėja dviračiu, – taip ji pabėgdavo nuo rūpesčių.
„Rytais nugrimztu į darbų ir rūpesčių liūną, o vakare bėgu nuo tų darbų mindama pedalus. Važiuoju ir atrodo, kad rūpesčiai nesugebės manęs pavyti“, – džiaugėsi Kristina.
Tačiau 2010-aisiais jos gyvenimas apsivertė ir tapo daug uždaresnis. Mirus A.M.Brazauskui K.Brazauskienė atsitraukė nuo visuomenės dėmesio. Šiandien ji daug laiko praleidžia nuosavame bute Neringoje.
„Jaučiuosi laisva, rami, nepasiilgstu vakarėlių ir kvietimų į elito puotas. Gal tik jaučiuosi vieniša ir norėčiau greta savęs turėti stiprų petį, į kurį galėčiau atsiremti. Tokį, koks buvo Algirdas“, – prieš metus laidoje „Gyvenimas yra gražus“ prisipažino Kristina.
2017
Renginių organizatorė, verslininkė Rasa Arlauskienė (51 m.) tuomet dar gyveno laimingoje santuokoje su vyru verslininku Raimondu Arlausku, bet kalbėjo apie abiejų skirtumus.
„Esame labai skirtingi. Jis – nuosaikus, ramus, santūrus, vyriškas, tvirto būdo, protingas. Manau, tik protingas vyras gali ištverti su manimi. Vyras man leidžia būti savimi, nevaržo mano norų. Gal tik keletą kartų yra pristabdęs ir pasakęs: „Pagalvok, ar tau tikrai to reikia? Ar verta tiek aukotis?“ Jis žino, kad kai užsidegu, galiu dirbti ir naktimis“, – sakė ji.
Tačiau po poros metų jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojom – ilgametė poros santuoka subyrėjo, o Rasa ligi šiol romantiškus jausmus puoselėja jaunesniam dainininkui Petrui Dauniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.