Turtingiausio Indijos žmogaus sūnaus vestuvėse – neeilinė prabanga ir ryškiausios žvaigždės: suma – šimtai milijonų

2024 m. liepos 13 d. 16:32
Lrytas.lt
Po septynis mėnesius trukusių prabanga tviskančių priešvestuvinių švenčių turtingiausio Indijos žmogaus Mukesho Ambani (67 m.) sūnus Anantas Ambani (29 m.) penktadienį tūkstančių svečių apsuptyje susituokė su farmacijos magnato paveldėtoja Radhika Merchant (29 m.), rašo CNN.
Daugiau nuotraukų (67)
Kim ir Khloe Kardashian, Nickas Jonas ir Priyanka Chopra bei buvę Jungtinės Karalystės ministrai pirmininkai Tony Blairas ir Borisas Johnsonas buvo tik keletas žinomų veidų, atskridusių į Mumbajų dalyvauti šioje meilės šventėje.
Svečiai iš viso pasaulio paisė tradicinio indų aprangos kodo – daugelis jų vilkėjo garsiausių Indijos mados dizainerių kurtus drabužius.
Vestuvėse taip pat pasirodė daug garsiausių Indijos pramogų, sporto, verslo ir politikos vardų – nuo ​​Bolivudo žvaigždžių, tokių kaip Rajinikanthas ir Sanjay'us Duttas, iki buvusio prezidento Ramo Natho Kovindo, įvairių valstijų vyriausiųjų ministrų ir kriketo komandos narių.
Šios vestuvės vertinamos kaip brangiausios per šimtmetį – šiai šventei Ambanių šeima pinigų nepagailėjo. Vestuvėms šeima, kuri vadovauja didžiausiai Indijos privačiai korporacijai „Reliance Industries“, išleido daugiau nei 111 mln. eurų, rašo „Forbes“. Tačiau vestuvėms pora išleido mažiau nei pusę visų išlaidų, kadangi iki jų vyko begalė ištaigingų renginių. Manoma, kad visi renginiai ir šventė šeimai kainavo 300 mln eurų.
Ta proga praėjusį penktadienį J.Bieberis Mumbajuje surengė nepamirštamą koncertą. Scenoje skambėjo geriausiai žinomi dainininko hitai.
Indijos žiniasklaida pridėjo, kad J.Bieberiui už pasirodymą buvo skirtas stulbinantis 10 mln. honoraras. Būdamas Mumbajuje dainininkas taip pat mėgavosi kelione limuzinu ir gyveno prabangiame viešbutyje.
Atlikėjas bendravo su ceremonijoje dalyvavusiais svečiais, kartu su jais dainavo – renginyje dalyvavo daugiau nei tūkstantis svečių. Nuotraukose popmuzikos žvaigždė buvo matomas besišypsantis.
Vėliau renginio akimirkomis ir susitikimu su A. Ambani bei jo sužadėtine Radhika Merchant, atlikėjas pasidalijo socialiniuose tinkluose. Tai ne pirmos milijardieriaus iškilmės prieš vestuves.
Kaip skelbė lrytas.lt, dar kovą A. Ambani iškelta ceremonija atsiejo 110 mln. eurų.
Tuomet Indijos mieste Džamnagaroje iškilmės truko tris dienas.
Ten pasirodė popmuzikos superžvaigždė Rihanna ir magas Davidas Blaine’as, atvyko per tūkstantį svečių iš Bolivudo, taip pat Silicio slėnio, kitų šalių.
Tarp dalyvių buvo ir Ivanka Trump, Jaredas Kushneris, Billas Gatesas, Markas Zuckerbergas. Atvyko ir daugybė Indijos įžymybių – kriketo legenda Sachinas Tendulkaras ir aktorius Shahas Rukhas Khanas.
Svečiams buvo patiekta 500 patiekalų, kuriuos kūrė 100 virtuvės šefų.
Vestuvėsturtaiturtuoliai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.