Savaitės blykstėse – Vilniaus „Ryto“ krepšininko G. Masiulio vestuvės ir J. Miliaus incidentas autobuse

2024 m. liepos 13 d. 09:58
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (17)
Nauja šeima džiaugėsi komanda
Per Mindaugo karūnavimo dieną Vilniaus „Ryto“ krepšininkas Gytis Masiulis (26 m.) vedė savo mylimąją Gintarę Malyševaitę (27 m.). Pora susituokė vienoje sostinės bažnyčių.
Sveikinimas nuaidėjo ir komandos „BC Rytas“ paskyroje.
„Gintarė ir Gytis Masiuliai. Ilgai ir laimingai“, – džiaugėsi komanda.
G.Masiulis savo mylimosios rankos paprašė prieš metus, kai jiedu keliavo po Kaliforniją.
Į vestuves kvietė visus
Vilniaus Dievo Gailestingumo šventovėje krepšinio klubo „Lietkabelis“ rinkodaros vadovas Lukas Grabauskas (33 m.) vedė savo išrinktąją Dovilę Grendaitę. Nuotaka vilkėjo ilgą, pūstą ir pečius apnuoginančią baltą suknelę, o jaunikis buvo ištikimas klasikai – vilkėjo juodos spalvos kostiumą.
Šventėje dalyvavo gausus būrys svečių.
Likus savaitei iki vestuvių Dovilė su artimiausiomis draugėmis mergvakarį atšventė Graikijoje.
„Kadangi negalime iškelti tokių vestuvių, į kurias galėtume pakviesti jus visus, maloniai kviečiame tuos, kurie mums svarbiausią gyvenimo dieną norės būti drauge ir pakelti šampano taurę“, – dar prieš vestuves meilės švente džiaugėsi pora.
Dainininkui Jeronimui Miliui (39 m.) kelionė į Kuršių neriją apkarto – atlikėjo su šunimi į autobusą keliskart nepriėmė vairuotojai. Išliejęs nuoskaudas Jeronimas išgirdo nemalonią žinią – viešuoju transportu gali važiuoti tik itin maži augintiniai jiems skirtose specialiose dėžutėse.
Prieš tris mėnesius mama tapusi televizijos laidų vedėja Dijora Petrikonytė (27 m.) palieka TV3 laidą „Gero vakaro šou“. „Viską patyriau kartu su savo draugais tiek kadre, tiek už jo. Ačiū jums, kad buvote kartu“, – pranešė ji.
Į verslininkams Simonai ir Mindaugui Lipniams priklausančią parduotuvę „Simitri“ sostinėje įsisuko vagys. Ilgapirščiai nepabijojo kamerų ir išsinešė per šimtą eurų kainuojančius kvepalus. „Bent jau ten kvepės“, – ironizavo S.Lipnė.
Šokėjas Deividas Meškauskas (36 m.) su savo mylimąja verslininke Asta Andriukaityte jau turi naujų namų, esančių Vilniaus rajone, Bajoruose, raktus. „Laimės aplink mus priguldyta kiek tik nori, mums tereikia ją pakelti!“ – džiaugėsi pora.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.