Šaltiniai prabilo apie J. Lopez ir B. Afflecko skyrybas: drauge nebegyvena nuo kovo

2024 m. liepos 8 d. 16:08
Lrytas.lt
Sklandant kalboms apie amerikiečių aktoriaus ir filmų kūrėjo Beno Afflecko (51 m.) ir daininininkės Jennifer Lopez (54 m.) pašlijusius santykius aiškėja naujos detalės.
Daugiau nuotraukų (2)
Leidinyje „Page Six“, remiantis šaltinių duomenimis, teigiama, kad B.Affleckas ir J.Lopez savo santykius nutraukė prieš keletą mėnesių.
Pasak artimų poros šaltinių, jiedu atskirai gyvena nuo kovo mėnesio, tačiau B.Affleckas labai saugo J.Lopez, tad apie išsiskyrimą viešai nekalba.
Teigiama, jog B.Affleckas gyvena nuomojamuose apartamentuose Brentvude, esančiuose Los Andžele.
Gandai apie problemas B.Afflecko ir J.Lopez santykiuose skalndo jau ne vieną mėnesį. Pavasarį juodu nedalyvavo tokiuose grandioziniuose renginiuose, kaip „Met Gala“. B.Affleckas J.Lopez nelydėjo ir į naujojo „Netflix“ filmo „Atlas“ premjerą.
J.Lopez dar labiau pakurstė gandus apie braškančius santykius „Instagrame“ pasidalydama mintimis apie nesveikus santykius.
„Negalite užmegzti santykių su žmogumi, kuris yra atitrūkęs nuo savęs“, – buvo teigiama įraše.
Be to, pastaruoju metu B.Affleckas pradėjo daugiau bendrauti su buvusia žmona Jennifer Garner. Neseniai jis buvo pastebėtas prie jos namų. Sklando gandai, kad dabar J.Garner yra tas asmuo, kuriuo B.Affleckas pasitiki labiausiai.
B.Afflecko ir J.Lopez santykiai užsimezgė dar 2001 m. Tuomet aktorius pasipiršo mylimajai. Vestuves jie planavo 2003 metais, tačiau vėliau jas atšaukė.
Po 20 metų pertraukos tarp poros vėl užsimezgė romanas ir 2022 metais jie slapta susituokė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.