Žvaigždės atskleidė Mindaugo karūnavimo dienos planus: vieni giedos himną, kiti vyks svetur

2024 m. liepos 6 d. 12:44
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“. Šįkart jie pasiteiravo, kaip žvaigždės švenčia Mindaugo karūnavimo dieną?
Daugiau nuotraukų (31)
Fotomenininkė Jurga Anusauskienė (54 m.)
Vaikystėje sūnus Mindaugas nelabai džiaugėsi, kad jo vardadienis ir gimtadienis beveik sutampa ir yra vasarą, kai draugai atostogauja, o į šventę susirinkdavo tik nuobodoki tetos ir dėdės.
Tačiau dabar tai yra puikus metų laikas smagioms pramogoms. Yra tekę švęsti ir oro balione, gavus netikėtą dovaną iš jo žmonos Emilės, ir katamarane Trakuose vidury ežero. Šiuo metu Mindaugas gydosi namuose po menisko operacijos, todėl daug laiko skiria naujiems mokymams apie spalvų redagavimą kurti, bet prasitarė, kad Mindaugo karūnavimo dieną, nors ir su ramentais, minės kartu su draugais gamtoje.
TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis (44 m.)
Kadangi mano gimtadienis yra vasario 25-ąją, manau, kad reikia šventimą nukelti į Mindaugines. Tačiau daug metų to padaryti nepavyksta. Būtų smagu tą dieną pačiam švęsti su draugais, bet jau penkioliktus metus iš eilės ją minėsiu su visa tauta giedodamas himną tam skirtame renginyje. Kai atsiduri Palangoje, Klaipėdoje, Vilniuje ar Kernavėje ir matai tūkstančius susirinkusių žmonių, supranti, kad tai gal ir yra geriausias šios dienos paminėjimas.
Krepšininkas Mindaugas Lukauskis (45 m.)
Anksčiau žmona palepindavo kokiu nors labai skaniu patiekalu, vaikai padarydavo karaliaus karūną ar visi kartu iš lauko gėlių vainiką nupindavo. Tačiau pastaruosius trejus metus Mindaugo karūnavimo dieną pasitinku ir šiemet pasitiksiu „LB Factory“ vasaros krepšinio stovykloje. Tai tarsi mūsų kūdikis, kuris sparčiai auga. Įprastai liepos 6-ąją krepšinio stovyklos dalyviai mane pasveikina, suvalgome drauge šakotį, o kartais ir karūną uždeda.
Verslininkė Simona Lipnė (31 m.)
Jau tapo tradicija Mindaugines minėti prie jūros, Kunigiškiuose, ten, kur leidžiame vasaras. Praėjusiais metais turėjome labai smagų pikniką, nes tarp mūsų, be mano vyro, buvo dar du Mindaugai, tai paplūdimyje rengėme karūnavimą. Bet šiemet nuo to pabėgame ir skrendame į Kiprą. Ten bus draugės gimtadienis, tad Mindaugines švęsime svetur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.