Savaitės blykstėse – Soliario vestuvėse su žavia dama pasirodęs Selas ir Agnės Bilotaitės šeimos nelaimė

2024 m. liepos 5 d. 19:54
Lrytas.lt
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (14)
Po ceremonijos – į oro uostą
„Amžinai kartu“, – prieš Dievą vienas kitam pasižadėjo atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris (39 m.) ir bendrovės „Gelsva“ bendraturtė Monika Gumbrevičiūtė (33 m.).
Tai jautrus momentas, apie kurį žinojo tik pora. „Kiekvienas žingsnis su šiais bateliais pakels mane vis arčiau dangaus... Vis arčiau svajonės, kai nuostabiausia moteris Žemėje taps mano žmona“, – ant nuotakos batelių pado ranka nuostabius žodžius užrašė Soliaris.
Poros vestuvėse dalyvavo ir dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas. Žinomam vyrui kompaniją palaikė ir bučiniais jį smaigstė gražuolė Žaneta (nuotr. apačioje).
„Kas kitas?“ – paslaptingai klausė šventės kaltininkas, paviešinęs Žanetos ir Egidijaus nuotrauką socialiniame tinkle.
Po ceremonijos jaunieji iškart patraukė į oro uostą ir pakėlė sparnus kopinėti medaus į rojaus kampelį Maldyvus.
Apie romantiškus Algimanto ir Monikos santykius žinia pasklido 2023 metų rugsėjį. Tuomet porą suvedė E.Dragūnas.
„Susipažinome, kai su Egidijumi Dragūnu filmavome dainos „TikTok“ klipą. Monika tuo metu buvo E.Dragūno rėmėja su „RC Cola“, – yra sakęs A.Minalga-Soliaris.
Ilgą draugystę vainikavo vestuvės
Po aštuonerių metų draugystės Vilniaus Šv.apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje garsus fotografas Tomas Šimkus (29 m.) vedė savo išrinktąją Ievą Galvydytę.
Po ceremonijos pasidžiaugti savo meile pora svečius pakvietė į „Aero City“ erdvę.
Fotografas puošėsi juodu kostiumu, jo mylimoji vilkėjo ilgą baltą suknelę atvirais pečiais, rankose laikė kalijų puokštę.
Netektis
Birželio 28 dieną eidamas 57-uosius metus mirė buvęs humoro laidų vedėjas Aušrys Kriščiūnas-Tynta. Kurį laiką vyras sunkiai sirgo vėžiu ir gydėsi Onkologijos klinikoje Kaune.
Incidentas
Vizažo meistrė, verslininkė ir dainininkė Oksana Pikul (40 m.) papuolė į incidentą, kurio metu buvo apgadintas jos BMW automobilis.
„Anksti ryte skubėjau į darbą pas nuotaką ir įvažiavau į kitą automobilį. Tai – neapdairumas. Daug kartų mūsų rajono pirmininko prašiau pastatyti veidrodinį ženklą, kad būtų galima matyti atvažiuojantį kitą automobilį. Deja, prašymą jis vis ignoravo, nes savo pareigas atlieka ypač vangiai. Blogas matomumas anksčiau ar vėliau turėjo lemti tokį įvykį“, – sakė Oksana.
Nelaimė šeimoje
Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės (42 m.) šeimoje – skaudi nelaimė. Gimtadienį šventęs jos sūnus Benas atsidūrė ligoninėje.
„Batutai yra tapę neatsiejama mūsų vaikų gimtadienių ir laisvalaikio dalimi. Mūsų Benukui tai turėjo būti graži gimtadienio šventė su draugais, o nutiko taip: dvi operacijos, dvi paros reanimacijoje, lūžusi ranka, pažeista arterija. Laukia ilgas gijimas“, – pranešė A.Bilotaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.