Naujausio „ELLE Lithuania“ numerio pristatyme – būrys garsenybių: atvyko ir N. Bunkė su E. Eidėjum

2024 m. liepos 5 d. 12:27
Ketvirtadienio vakarą sostinėje į „ELLE Lithuania“ žurnalo pristatymą susirinkę žinomi veidai buvo nustebinti ne tik vasara ir mada kvepiančiu naujausiu numeriu, bet ir septyniasdešimt metrų aukštyje ant stiklinės dangoraižio sienos atliktu vertikaliu šokiu.
Daugiau nuotraukų (117)
Jį virš susirinkusių ir besifotografuojančių įžymybių ant verslo centro „Flow“ stiklinės sienos atliko vertikalaus šokio Lietuvoje įkūrėja ir atlikėja Inga Briazkolovaitė.
Į liepos ir rugpjūčio mėnesių numerio pristatymą rinkosi stiliui neabejingi žinomi žmonės ir ištikimiausi „ELLE Lithuania“ skaitytojai. Viso vakaro metu svečiai buvo lepinami rėmėjų dovanomis ir vaišinosi leidinio viršelį neseniai papuošusios nuomonės formuotojos Ievos Mackevičienės pristatytu putojančiu arbatos gėrimu.
Gera svečių nuotaika viso vakaro metu rūpinosi dainininkė Augustė Nombeko.
„Sveiki sulaukę kupinos staigmenų ir dinamiškos vasaros mieste! Pagaliau tarp aukštų stiklinių pastatų miesto bruzdesį keičia vasariškas klegesys, vis garsiau skamba atostogų nuotaika ir žydi ryškiausios spalvos“, – su vakaro svečiais sveikinosi A.Nombeko. Ji juokavo, kad vasaros orų nenuspėsi, tad ir renginyje visų laukia ne viena staigmena.
Į susirinkusius kreipėsi ir „ELLE Lithuania“ vadovas Tadas Bruzgulis. Pasak jo, dar visai neseniai į Lietuvą atvykusio tarptautinio prekės ženklo ir leidinio ELLE tikslas – ne tik pramogauti, bet ir įkvėpti, apjungti ir šviesti. „Visada ypatingą dėmesį skiriame socialinėms temoms.
Esame girdimi ir matomi, nes priklausome ELLE tarptautinei šeimai, kuri auga ir jos įtaka stiprėja visame pasaulyje. Todėl labai kviečiu mūsų nuostabius kūrėjus ir visus mados ir grožio industrijos atstovus Lietuvoje naudotis mūsų platforma ir pasiekti plačias pasaulines auditorijas“, – pažymėjo jis.
„ELLE Lithuania“ siekia būti stipriu balsu – palaikančiu, skatinančiu pasitikėti savimi ir siekti užsibrėžtų tikslų. Ir visai nesvarbu, ar gyvenate didmiestyje ar mažame miestelyje, visus vienija panašūs rūpesčiai ir troškimai. Visiems kartais reikia įkvėpimo, paskatinimo ar nuoširdaus palaikymo, – teigė jis.
Vakarui įsisiūbavus, svečiai buvo pakviesti pakilti į aukščiausią sostinės terasą. Šešioliktame pastato aukšte įsikūrusioje terasoje galima buvo išvysti nuostabią Vilniaus panoramą ir įsiamžinti dangoraižių bei senamiesčio apsuptyje.
Didžiausia renginio staigmena – vasariškas atlikėjo Roko Yan koncertas, pavertęs renginį didžiule šokių aikštele ir smagiai įsiūbavęs publiką. Erdvių dekoru rūpinosi Mantas Petruškevičius, renginį organizavo Liutauras Galinis, Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir Živilė Jokimaitė Dolgich.
Pirmasis „ELLE“ numeris pasirodė dar 1945 metais. Šiandien šis žurnalas leidžiamas daugiau nei 45-iose šalyse ir kasdien pasiekia daugiau nei 200 milijonų skaitytojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.