Tada ir dabar: kaip per dvidešimtmetį paskeitė fotomenininkė J. Anusauskienės gyvenimas?

2024 m. birželio 28 d. 17:37
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (16)
2005
Tuomet valstybės kontrolieriaus pareigas pradėjusi eiti Rasa Budbergytė (63 m.) buvo tikra:
„Tie, kurie neryžtingi ir ilgai dvejoja, nesugeba kopti karjeros laiptais, o aš nebijau rizikos ir naujų iššūkių.“
Šie žodžiai pasiteisino su kaupu: moteris per tuos metus padarė puikią karjerą – dirbo Europos audito rūmuose Liuksemburge, grįžusi į Lietuvą tapo Seimo nare, socialdemokratų frakcijos seniūne, vėl buvo išrinkta į šios kadencijos Seimą.
2000
Fotomenininkė Jurga Anusauskienė (54 m.) anuomet pasakojo, kaip norėdama būti arčiau vyro Arvydo Anusausko, turėjusio stomatologijos kliniką, įsidarbino pas jį reklamos ir rinkodaros skyriuje.
Moteriai dar vaikystėje buvo išpranašautos trejos vedybos ir tuomet Jurga juokėsi, kad dvejas su tuo pačiu Arvydu jau turėjo, mat kartą neplanuotai susituokė krikštydami vaikus, antrą – Civilinės metrikacijos skyriuje. Santuoka su A.Anusausku iširo.
Tačiau ant Jurgos piršto prieš pusmetį tolimųjų reisų vairuotojas Nerijus Vernickas užmovė sužadėtuvių žiedą. Gal netrukus įvyks ir išpranašautos trečios vestuvės?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.