Šokėja Eglė Straleckaitė (31 m.)
Pusryčiai – vieni mano mėgstamiausių, tik juos pavalgyti spėju retai. Tačiau kai spėju, renkuosi patiekalą iš kiaušinių. Tai gali būti virtas, keptas ir visoks kitoks, o šalia jo serviruoju avokadą, sūrį ar visagrūdę duonelę. Kalbant apie tai nevalgius tįsta seilės. Pusryčius neretai užbaigiu kokiu nors saldėsiu. Nors tai nėra labai gerai, taip jau yra. Karštas gėrimas su pieninio šokolado gabalėliu ar sūreliu – fantastika.
Kikboksininkas Sergejus Maslobojevas (36 m.)
Be kiaušinių. Juose – beveik visas spektras aminorūgščių ir gerųjų riebalų. Tai tikras energijos ir sveikatingumo užtaisas, ypač kaimiški laisvai augančių vištų kiaušiniai.
Dainininkė Monika Kvietkutė (32 m.)
Savo pusryčių neįsivaizduoju be plaktos kiaušinienės, avokado ir kavos. Nors, tiesą sakant, klausau savo organizmo ir atkreipiu dėmesį, ko jis kiekvieną rytą reikalauja.
Fotografas Gediminas Žilinskas (48 m.)
Be mankštos ir vaisių kokteilio. Mankštelę, prasitampymą atlieku norėdamas pakelti tonusą. Šviežių daržovių kokteilis – tikra vitaminų dozė dienai. Su tokia pradžia visa diena iškart tampa smagesnė.