Tada ir dabar: prieš daugiau nei 20 metų V. Mauručaitė prabilo apie vienuoliktoje klasėje susilauktą dukrą

2024 m. birželio 23 d. 19:03
Lrytas.lt
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia keletą prieš daugiau nei dešimtmetį išleistų viršelių, ant kurių – garsūs veidai. Kaip per visus šiuos metus keitėsi herojų gyvenimas?
Daugiau nuotraukų (9)
2012
Antrąsias vestuvių metines minėti besiruošiantis galiūnas Žydrūnas Savickas (48 m.) tada kalbėjo, kad tiek sporte, tiek versle jau daug nuveikė ir ateityje skirs laiką šeimai. Jo tuometė žmona Jurgita svajojo apie trynukus, o Žydrūnas ketino vaikus auklėti griežtai. Tačiau po kelerių metų pora pasuko skirtingais keliais. Tiesa, sportininkas vienas ilgai neužsibuvo – 2022-aisiais amžiną meilę prisiekė sportininkei Brigitai Lacytei.
2001
Tuomet Viktorija Mauručaitė (46 m.) pasakojo apie naują gyvenimo etapą – atsiradusį naują vyrą ir norą vėl siekti solinės karjeros. Moteris prisiminė ir sunkius laikus. Viktorija pirmagimės Gabrielės susilaukė vienuoliktoje klasėje. „Gimdžiau žiemą. Stengiausi nelįsti žmonėms į akis, daugiausia mokiausi namuose. Dabar džiaugiuosi, kad turiu dukrą, kiekvienas rytas su ja – laimė“, – kalbėjo tuomet 23 metų moteris. Naujas Viktorijos vyras – jos vadybininkas Artūras Butkevičius – gyvenimo keliu ją lydi iki šiol. Tiesa, priešingai nei su pirmosios dukters Gabrielės tėvu, su Artūru ji žiedų taip ir nesumainė, nors kartu susilaukė dukros Angelos, įsikūrė namuose Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.