Savaitės blykstėse – pasakiškos D. Sabonio akimirkos JAV su šeima ir P. Skučo konfliktas su R. Agintu

2024 m. birželio 22 d. 09:20
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (16)
Gėlių lauke
Kas birželį gali būti gražiau nei pražydusi lietuviška pieva? Visą grožį įamžino verslininkė ir nuomonės formuotoja Ieva Mackevičienė (35 m.). Ji kartu su dukrele Meile (6 m.) įsiliejo į gamtą, o damų rankose – ramunėlių, rugiagėlių ir aguonų puokštės.
„Lietuva tokia graži“, – džiaugėsi Ieva su Meile.
Beje, prie pražydusios pievos mama ir dukra priderino net savo aprangą: Meilė čia lakstė su gėlėta suknele, o Ieva pasirinko smėlio spalvos drabužį.
Parodė namus už Atlanto
NBA sezoną su Sakramento „Kings“ komanda balandžio pabaigoje baigęs krepšininkas Domantas Sabonis (28 m.) pastaraisiais mėnesiais mėgavosi laiku su šeima. Su žmona Shashana (30 m.), sūnumi Oliveriu Tigeriu (2 m.) ir beveik metukų dukra Eleven Rose jie visi drauge leido laiką už Atlanto esančiame Napos regione.
Prieš pat Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą D.Sabonis atvėrė savo namų duris gerbėjams. Nuotraukose matyti džiugiomis nuotaikomis gyvenanti Sabonių šeima ir ūgtelėję jų vaikai. „Tobulos dienos namuose“, – šalia jaukių kadrų, kurie priminė atviruką, rašė jis.
Patyrė vagystę
Kaune apvogta verslininkės Gintarės Armalės (28 m.) plaukų grožio studija „Elitera“. Ilgapirščiai pasisavino itin daug priauginti skirtų plaukų sruogų. Dešimttūkstantinius nuostolius patyrusi moteris kreipėsi ne tik į policiją, bet ir į visuomenę.
Nerodo vaikų socialiniuose tinkluose
Naujienų portalo lrytas.lt laidoje „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ aktorė Inga Jankauskaitė (43 m.) atskleidė, kodėl savo trijų vaikų – 22 metų Kosto bei 13-mečių dvynių Marijos ir Jono – nerodo socialiniuose tinkluose.
„Kraštutinumas yra ką tik gimusius vaikus grūsti į instagramą. Nenoriu nieko auklėti, gyvename kiekvienas sau, kas kaip norime ir kiekvienas turime savų argumentų. Bet iš esmės aš tai vertinu kaip didelę nepagarbą savo vaikams, netgi kaip savotiškai nusikalstamą veiką. Tai visada turi labai blogų padarinių. Aš gerų pavyzdžių nežinau“, – sakė Inga.
Konfliktas
Praėjusiais metais LNK eterį palikęs žinių veidas Paulius Skučas (39 m.) pateko į rimtą konfliktą su LNK žinių tarnybos vadovu Rolandu Agintu.
Paulius savo buvusį vadovą padavė į Vilniaus miesto apylinkės teismą dėl jo paskleistų iškreiptų faktų ir orumą žeminančių duomenų pripažinimo tikrovės neatitinkančiais bei neturtinės ir turtinės žalos atlyginimo. Teismo posėdžio metu nė viena pusė neatskleidė detalių, dėl kurių kilo ginčas tarp vyrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.