Retai viešumoje matoma Bulgarijos princesė Kalina visų dėmesį prikaustė pasikeitusia išvaizda

Bulgarijos princesė Kalina pirmą kartą nuo 2020-ųjų metų sausio buvo pastebėta viešumoje. Šįsyk dėmesį kaustė pasikeitusi princesės išvaizda.

Bulgarijos princesės Kalinos šeima.<br>Lrytas.lt koliažas.
Bulgarijos princesės Kalinos šeima.<br>Lrytas.lt koliažas.
Bulgarijos princesės Kalinos šeima.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Bulgarijos princesės Kalinos šeima.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2024, 2:49 PM, atnaujinta Jun 21, 2024, 2:53 PM

Gegužės 29 d. Bulgarijos karalaitė buvo pastebėta dalyvaujanti laidotuvių ceremonijoje kartu su savo vyru Antonio José (Kitinu) Muñozu Valcárceliu ir jų sūnumi Simeonu-Hassanu Muñozu.

Princesė Kalina vilkėjo geometriniais raštais puoštą suknelę ir avėjo atvirus sandalus su dirželiais. Tačiau šį kartą dėmesį patraukė ne jos liemenį išryškinanti suknelė ar šviesūs plaukai, o itin pasikeitęs raumeningas jos kūno sudėjimas, kuris privertė karališkosios šeimos gerbėjus suabejoti, kaip seniai princesė turi tokį atletišką kūną.

Bulgarijos kunigaikštienė Kalina yra vienintelė karaliaus Simeono ir karalienės Margaritos duktė, jų penktasis vaikas.

2000-ųjų metų pradžioje princesė pateko į laikraščių antraštes, kuomet paaiškėjo, kad jai buvo atlikta rimta veido operacija, po kurios jos išvaizda smarkiai pasikeitė.

Po daugelį metų trukusių spekuliacijų apie jos plastines operacijas, princesės vyras Kitinas nutraukė teorijas ir atskleidė, kad jo žmona taip atrodo dėl nelaimingo atsitikimo, įvykusio vaikystėje.

„Visos absurdiškos teorijos apie įvairias Kalinos operacijas ir estetines procedūras yra ne kas kita, kaip dezinformacija“, – 2018 m. sakė jos vyras, atskleidęs, kad jo žmona būdama aštuonerių patyrė nelaimingą atsitikimą, dėl kurio neteko dviejų priekinių dantų.

1999 m. Kalina kreipėsi į odontologą Londone, kad šis pakeistų išmuštus dantis karūnėlėmis, tačiau po komplikacijų princesė užsikrėtė infekcija, kuri išplito į nosies kremzlę.

Pora buvo išvykusi į ekspediciją jūroje, kai Kalinos infekcija paūmėjo.

„Dėl negalėjimo nuvykti į ligoninę ir sąlygų jūroje infekcija progresavo ir paūmėjo, pažeisdama dalį jos akies“, – paaiškino Kitinas.

Princesę teko skubiai nugabenti į ligoninę ir skubiai operuoti, kad būtų išgelbėta nuo sparčiai plintančios infekcijos.

„Infekcija padarė kosmetinę žalą, kuri tuo metu nebuvo svarbi, nes svarbiausia buvo išgelbėti akį ir nosį nuo infekcijos“, – paaiškino jos vyras.

2023 m. karališkasis asmuo buvo nubaustas aštuonių mėnesių teisės vairuoti atėmimu po to, kai buvo pagautas vairuojantis apsvaigęs nuo alkoholio ir atsitrenkęs į kitą transporto priemonę.

Samokovo teismo sprendimu jam skirta 200 levų (85 svarų sterlingų) bauda ir daugiau kaip 17 000 levų (7328 svarų sterlingų) išmoka žalai, patirtai dėl praėjusią vasarą įvykusio autoįvykio, atlyginti.

Kadangi princesė Kalina, kaip ir jos vyras, mėgsta nuotykius, ji jau daugelį metų sportuoja, tačiau dramatiškas rankų pokytis rodo, kad karališkoji šeima gerokai sustiprino savo discipliną sporto salėje.

Jos vyras gyrė žmonos puikią fizinę formą, pasiektą dėl sveiko gyvenimo būdo, kasdienių treniruočių ir geros mitybos.

„Tai atsispindi ne tik jos gerame raumenų tonuse, bet ir gražiame veide“, – sako Kitín.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.