A. Bosas ir kiti verslininkai prabilo apie nešiojamus laikrodžius: atskleidė, dėl ko bijo žmonos

2024 m. birželio 21 d. 21:33
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“. Šįkart jie pasiteiravo, kokį laikrodį jie mieliau renkasi – išmanųjį ar klasikinį?
Daugiau nuotraukų (7)
Verslininkė Dana Ribas (54 m.)
Renkuosi klasikinį. Vertinu „Rolex“, nes tai gražu ir yra tarsi investicija. Kas dėl išmanumo, visa tai man atstoja telefonas.
Verslininkas Antanas Bosas (68 m.)
Viskas priklauso nuo progos. Jei žengiu raudonuoju kilimu, tada renkuosi klasikinį, tačiau kasdien nešioju išmanųjį.
Dažniausiai, esant progai ir griežtam aprangos kodui, prie smokingo išmanusis laikrodis netinka. Nesusipratęs galėčiau jį užsisegti ir eidamas į renginį, bet bijau, kad pamačiusi mane su juo ant raudonojo kilimo žmona Daina gali išvaryti iš namų.
Verslininkas Tautvydas Barštys (65 m.)
Mano manymu, visi aksesuarai turi būti kažkiek derinami prie žmogaus amžiaus, statuso, progos ar kasdienių poreikių. Manau, kad žmogus turėtų turėti 5–15 laikrodžių, kurie būtų derinami prie aprangos kaip ir kiti aksesuarai.
Verslininkas Danielius Bunkus (47 m.)
Aš segiu tik klasikinius laikrodžius, turiu jų nemažai. Išmanumo užtenka telefone, laikrodis turi būti laikrodis. Be to, vyrai nedaug tų papuošalų variantų ir turi, todėl laikrodis ant rankos daug ką pasako apie jo savininką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.