Tėvo dienos proga – širdį veriantis princo Williamo sveikinimas Karoliui III: pasidalijo senu kadru

2024 m. birželio 16 d. 13:57
Lrytas.lt
Birželio 16-ąją Jungtinėje Karalystėje švenčiama Tėvo diena. Ta proga viešai pasveikinti tėtį karalių Karolį III (75 m.) progos nepraleido Velso princas Williamas (41 m.).
Daugiau nuotraukų (13)
Vyras pasidalijo jaukia nuotrauka iš savo vaikystės, kuri daryta 1984-aisiais.
Nuotraukoje princas Williamas lakstė pilname saulučių sode. Šalia jo buvo matyti karalius Karolis III. Įamžintoje akimirkoje juodu spardė kamuolį.
„Laimingos Tėvo dienos, tėveli. W“, – šalia senos jųdviejų nuotraukos rašė princas Williamas.
Šis įrašas nustebino princo Williamo gerbėjus. Velso princas šįsyk sulaužė eilę metų puoselėtą tradiciją ir pirmiau pasidalijo jaukia jųdviejų su tėčiu akimirka, o ne Catherine Middleton įamžintu jo pačio su vaikais kadru. 
Iš pradžių svarstę, kodėl taip įvyko, po keletos akimirkų karališkosios šeimos gerbėjai nurimo, kadangi toje pačioje oficialioje Velso princų „Instagram“ paskyroje pasirodė sveikinimas, skirtas ir princui Williamui. 
Catherine Middleton įamžintoje akimirkoje matyti princas Williamas jaukiai glėbyje laikantis vaikus 10-metį princą George’ą, 9-erių princesę Charlottę ir 6-erių princą Louisą ir žvelgiantis į tolį.
„Mes mylim tave, tėti. Laimingos tėvo dienos", – šalia jų jaukaus kadro, kurį įamžino Catherine Middleton, sveikinimą princui Williamui skyrė vaikai.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.