Žvaigždės atskleidė, ar tiki horoskopais: kai kam – ne kartą pasiteisino

2024 m. birželio 15 d. 18:25
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“.
Daugiau nuotraukų (16)
Šįkart jie pasiteiravo, ar žvaigždės tiki horoskopais?
Verslininkė Reda Bžeskienė (42 m.)
Netikiu ir nelabai domiuosi visais tais reikalais, susijusiais su kosmosu ir žvaigždėmis. Tai nėra mane itin dominanti tema. Specialiai niekada neieškau ir nevartau spaudoje, kurgi tie horoskopai.
Dainininkas Linas Vaitkevičius (31 m.)
Nelabai tikiu pranašingomis mintimis, bet pats esu Avinas ir pastebiu, kad daugelio šio ženklo atstovų charakterio bruožai ir gyvenimo stilius, tikslai yra labai panašūs.
Kiek Avinų sutinku, su jais būna labai sudėtinga. Jie būtinai nori visko kitaip. Taigi, viena vertus, tikiu, kita vertus, tikrai neskaitau kitos dienos plano, kaip kas vyks.
Šokėjas Saulius Skambinas (46 m.)
Aš ir tikiu horoskopais, ir ne. Kartais paskaitau. Tie, kurie man patinka, priimu, pasidžiaugiu, kad bus sėkminga diena ar sėkmingas laikas. Tie, kurie negatyvūs, – atmetu. Nežinau, ar galima sakyti, kad jais tikiu. Tačiau Zodiako ženklais labai tikiu. Man atrodo, kad jie labai atitinka žmonių charakterius ir randu daug sąsajų tarp tam tikrų ženklų.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha (29 m.)
Tikiu todėl, kad ne vieną kartą yra pasiteisinę ir išsipildę tai, ką rašo horoskopai. Ne vieną kartą esu pas astrologus susidarinėjusi metinius horoskopus ir jie visiškai pasiteisino, todėl siūlau nenumoti į juos ranka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.