Supermodelio Claudios Schiffer katinas – Holivudo žvaigždė ir nuomonės formuotojas

2024 m. birželio 12 d. 14:22
Dešimtajame dešimtmetyje vokietė Claudia Schiffer (53 m.) išgarsėjo pasaulyje kaip vienas sėkmingiausių supermodelių. Pasirodo, kad talentu apdovanotas ir jos katinas Chipas. Jis – rašytojas, aktorius, modelis ir net nuomonės formuotojas instagrame.
Daugiau nuotraukų (6)
Chipo gyvenimas nėra panašus į įprastinį katinų gyvenimą. Supermodelio ir jos sutuoktinio britų režisieriaus Matthew Vaughno (52 m.) škotų nulėpausių veislės katinas daro karjerą.
Chipas savo instagramo paskyroje @chipthecat turi beveik 23 tūkst. sekėjų. Žinoma, su rūpestinga jo šeimininkės C.Schiffer parama.
Įkeliami, pavyzdžiui, švelnaus šeimos bendravimo su namų augintiniu įrašai ar nuotraukos arba ištraukos iš Chipo karjeros. Mat katinas gavo vaidmenį trileryje „Argailas“ („Argylle“). Filmą režisavo M.Vaughnas.
Iš tikrųjų vaidmenį turėjo atlikti kitas katinas, bet jo vaidyba nebuvo įtikinama, be to, jis reikalavo per daug pinigų, šmaikštavo C.Schiffer. Taigi Chipas ėmėsi darbo ir puikiai susidorojo su šia užduotimi.
Nuo to laiko šis katinas – nuolat viešumoje. Chipas dalyvavo brito Jonathano Rosso pokalbių laidoje ir per „Argailo“ premjerą Londone. Ant raudonojo kilimo C.Schiffer augintinis buvo atsargiai nešamas specialiai jam pasiūtoje kuprinėje. Nepaisant to, pasipylė gyvūnų teisių aktyvistų kritika.
Mažiau diskusijų sukelia Chipo vardu duodami interviu: „Claudia visada sako, kad reikia pasitikėti savo instinktais, ir aš su tuo visiškai sutinku. Žinau, kad man buvo lemta tapti įžymiam, ir taip yra.“
Chipo vardu net išleistas dienoraštis „Blue Chip – Confessions of Claudia Schiffer’s Cat“. Čia aprašomas, žinoma, išgalvotas, prabangus katino Chipo gyvenimas.
C.Schiffer augintinis lanko mados savaites Paryžiuje, Niujorke ir Milane, atostogauja Graikijos salose ir slidinėja Alpėse. Chipas dalyvauja bendrose vakarienėse su tokiomis įžymybėmis kaip žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour ar britų supermodelis Cara Delevingne.
Pasirodymai viešumoje su savo augintiniais tarp įžymybių tampa vis populiaresni. Pagaliau ir todėl, kad tai – tikra aukso kasykla.
Teigiama, kad, pavyzdžiui, popmuzikos žvaigždės Taylor Swift škotų nulėpausių veislės katė Olivia Benson jau uždirbo 89 mln. eurų.
Su šia suma Chipas dar negali lenktyniauti. Bet jo šeimininkė C.Schiffer – gana versli moteris. Tikriausiai netrukus ir supermodelio namų augintinis banko sąskaitoje turės pirmąjį milijoną.
 
Claudia SchifferModelisaugintinis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.