Savaitės blykstėse – Domanto Sabonio debiutas festivalyje ir Jono Nainio honoraras

2024 m. birželio 7 d. 17:32
Lrytas.lt
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (13)
Laikas su šeima
NBA krepšininko Domanto Sabonio (27 m.) šeima yra pamėgusi aktyvų laisvalaikį ir tai tik patvirtina, kad su mažamečiais vaikais jis gali būti dar įdomesnis.
Prasidėjus vasarai Domantas su žmona Shashana Rosen (30 m.), dvejų metų sūnumi Oliveriu Tigeriu ir beveik metukų dukrele Eleven Rose lankėsi itin populiariame muzikos, vyno ir gero maisto festivalyje Kalifornijoje „BottleRock“. Čia buvo įsikūrusi ir kulinarijos scena, ant kurios užlipo ir D.Sabonis.
Publikai jis pasakojo apie produktus ir gamino su kitais gero maisto entuziastais.
„Geras laikas“, – pasidžiaugė D.Sabonis instagrame.
O Tėvo dieną visa šeima praleido tyrinėdami vynuogyną Kanadoje.
Ant mylimojo motociklo jaučiasi trapi
Dainininkė Oksana Pikul (40 m.) pasinaudojo proga, kad mylimas vyras verslininkas Vaidas Akramavičius (40 m.) atlėkė savo numylėtu plieniniu žirgu. Tad kodėl gi neįsiamžinus gražiose nuotraukose?
Tiesa, „Harley-Davidson“ motociklą V.Akramavičius vairuoja vienas – keleivis čia netelpa.
„Tai išskirtinis modelis, ypač tinkantis Vaidui. Man labai patinka, kai jis vairuoja „Harley-Davidson“, – „Stiliui“ sakė Oksana. Žinoma moteris prasitarė, kad ją žavi mylimojo trauka prie galingų ir išskirtinių transporto priemonių.
„Pozavau tik nuotraukai. Aš pasijuntu tokia moteriška ir trapi... Beje, apie motociklininko teises svajojau jaunystėje, dabar tik mėgaujuosi Vaido pomėgiu“, – sakė O.Pikul.
Po dvejų metų draugystės susituokė aktorė Aistė Diržiūtė (32 m.) ir grafikos dizaineris Mantas Rimkus.
Poros santuokos ceremonija įvyko gamtos apsuptyje „Nakcižibyje“, Dzūkijoje. Susirinkę svečiai mėgavosi puikiu oru – vakarėlis vyko po atviru dangumi, o šventės stalus puošė bijūnų ir lubinų puokštės.
Tris kartus su ta pačia žmona Indre išsiskyręs kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano (42 m.) LNK laidoje „KK2 penktadienis“ prisipažino, kad džiaugiasi naujais jausmais.
Tačiau Stano nori šią meilę palaikyti paslaptyje. „Smagu. Pasidžiaugiau 15 metų ir dabar kažkiek ramiau viešai džiaugsiuosi šitais reikalais. Tai yra nuostabus žmogus, ir ties tuo pabaikime“, – kalbėjo jis.
Naujienų portalo lrytas.lt laidoje „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ didžėjus Jonas Nainys (40 m.) atsakė į klausimą, ar jau spėjo uždirbti milijoną. „Ko gero, gal. Bet kur tas milijonas? Žinau, kad honoraras nuo pirmo grojimo arba nuo pradžios pakito 15 kartų.
Mano karjera tęsiasi jau 15 metų, tad aš nuolat į viską investuoju – tai yra didžiuliai pinigai, jeigu nori žaisti aukščiausiojoje lygoje“, – sakė J.Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.