Savaitės blykstėse – A. Zuoko dukros naujas gyvenimo etapas ir grupės „69 danguje“ pokyčiai

2024 m. gegužės 31 d. 20:26
Lrytas.lt
„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?
Daugiau nuotraukų (8)
Užderėjo garsių svečių
Vilnius pasitiko legendiniame televizijos seriale „Kalnietis“ pagrindinį vaidmenį atlikusį aktorių Adrianą Paulą (64 m.). Nemirtingąjį herojų iš Škotijos kalnų Dankaną Maklaudą įkūnijęs aktorius atvyko susitikti su gerbėjais didžiausiame populiariosios kultūros renginyje Baltijos šalyse „Comic Con Baltics 2024 Powered by Samsung Galaxy S24“.
„Į Lietuvą grįžtu po 15 metų. Kai kuriuos dalykus pamenu, bet daug jų jau išsitrynė iš atminties. Tiesa, norėjau atsivežti kardą ir pamokyti renginio dalyvius triukų, tačiau vietos tokioms patirtims turbūt reikėtų kur kas daugiau“, – šypsojosi aktorius.
Pro pastabią lrytas.lt fotografo akį nepraslydo garsus aktorius, „Hario Poterio“ filmų žvaigždė Devonas Murray (35 m.). Vilniuje jis taip pat lankėsi „Comic Con Baltics 2024 Powered by Samsung“.
Naujas gyvenimo etapas
Politikas Artūras Zuokas (56 m.) džiaugiasi dukters Emilijos Zuokaitės nauju gyvenimo etapu. Vyras dalyvavo jos brandos atestato įteikimo šventėje.
„Tėtis ir visa didelė šeima didžiuojasi! Dukra Emilija gavo brandos atestatą ir IB (tarptautinio bakalauriato) diplomą! Kelias į nuostabų savarankišką gyvenimą prasideda... Malonu ir kartu graudu, vaikai auga ir užauga“, – mintimis dalijosi A.Zuokas.
Pokyčiai gyvenime
Laidų vedėjas Robertas Petrauskas (48 m.) palieka beveik devynerius metus vestą LRT laidą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“. Nuo šiol sekmadieniais įvairiausių klausimų vaikų, jų tėvų ir LRT žiūrovų klaus komikas ir vertėjas Paulius Ambrazevičius.
Prabilo apie santykius
Su žmona Inga 37-ąją santuokos sukaktį netrukus minėsiantis Arūnas Valinskas (57 m.) lrytas.lt laidoje „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ atvirai prabilo apie jųdviejų darnius santykius.
„Kad santuoka būtų laiminga, reikia vieno paprasto mažmožio – reikia žmogų, su kuriuo gyveni, mylėti bent šiek tiek daugiau negu patį save ir tada viskas bus gerai. Tada tu viską išspręsi“, – sakė jis.
Paliko grupę
Merginų grupė „69 danguje“ ne tik pakeitė pavadinimą – dabar jos vadinsis „Šeškės“, bet ir atsisveikino su viena narių – kompaniją paliko Nijolė Pareigytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.