Princas Harry ir Meghan Markle vestuvių metines paminėjo prabangiame restorane ir draugų būryje

2024 m. gegužės 21 d. 22:37
Lrytas.lt
Gegužės 19-ąją princo Harry (39 m.) ir Meghan Markle (42 m.) šeimoje praūžė jauki šventė. Pora paminėjo savo šeštąsias vestuvių metines.
Daugiau nuotraukų (4)
Praėjusį šeštadienį jie buvo pastebėti stilingai ir prabangiai švenčiantys savo vestuvių metines kartu su bičiuliais Tracey ir Brianu Robbinsais.
Apie ypatingą progą socialiniuose tinkluose pora nieko nesidalino ir neviešino.
Tačiau šventinį vakarą jie buvo pastebėti Los Andžele, prabangiame „Montecito“ kepsnių restorane, kur mėgavosi prabangia vakariene ir jaukiai leido laiką artimų draugų kompanijoje.
Teigiama, kad vakarienės metu prie jų prisijungė „Paramount“ vadovas ir jo žmona mados dizainerė, su kuria, kaip teigiama, pastaruoju metu pora suartėjo ir palaiko draugiškus santykius.
Tracey buvo viena iš 50 žmonių, anksčiau šį mėnesį gavusių Meghan naminės „American Riviera Orchard“ uogienės stiklainį.
Pora savo karališkąsias vestuves atšoko 2018 m. gegužės 19 d. Švento Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje.
Pasakiškoje ceremonijoje dalyvavo poros šeima ir draugai tarp jų ir karalienė Elžbieta, princas Filipas, karalius Karolis III, karalienė Camilla, princas Williamas ir velso princesė Kate Middleton. Renginyje dalyvavo ir Meghan motina Doria Ragland.
Po pamaldų bažnyčioje Meghan ir princas Harry važinėjosi arklių traukiama karieta po Vindzorą, kad pasveikintų gatvėse susirinkusias minias.
Po to jų laukė popietinis priėmimas pilies Švento Jurgio salėje, o vakare jie pasikeitė aprangą – Meghan vilkėjo elegantišką „Stella McCartney“ suknelę, o Harry – smokingą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.