69-ąjį gimtadienį švenčianti J. Tulčina atskleidė savo grožio paslaptį: „Pasilepinu viskuo, ko noriu“

Jokių plastinių operacijų, injekcijų, vaistų ar alinančių dietų. Natūralios medicinos pradininke Lietuvoje tituluodama gydytoja prisipažįsta, kad įveikti užklupusias ligas ir gyventi sveikai jai padeda pačios atrasta metodika.

 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
 Jelena Tulčina.<br> A.Rosso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-05-07 09:49, atnaujinta 2024-05-07 10:18

Jelena Tulčina šiandien mini 69-ąjį gimtadienį ir šia proga tikrai leis sau pasilepinti torto gabalėliu. „Pasilepinu viskuo, ko noriu. Valgau mažomis porcijomis. Daug metų esu vegetarė, nevartoju pieno ir miltinių produktų, jokio alkoholio. Tik kartą per savaitę pasimėgauju desertu“, – neslepia viena garsiausių šalies mitybos specialisčių.

Kardiologės diplomą turinti, tačiau jau tris dešimtmečius tūkstančiams žmonių išgyti be operacijų ir vaistų padedanti medikė nuo ryto džiaugiasi plaukiančiais sveikinimais ne tik iš artimųjų, bet ir dėkingų pacientų.

„Nebijau bėgančio laiko, nes jis nieko nereiškia, gyvenu pilnais plaučiais, dirbu mylimą darbą, mano siela jauna kaip ir buvo. O gal net ir kasmet jaunėja, nes tampu tik išmintingesnė, – prisipažįsta J.Tulčina. – Daug kas nuveikta ir nieko niekam nebeturiu įrodinėti. Esu stipri. Savo misiją, jaučiuosi, jau atlikusi. Neberūpi man nei pikti komentarai, nei kritiški vertinimai, nes tūkstančiams žmonių padėjau atrasti kitokį kelią į sveiką gyvenimą. Be vaistų, operacijų ir kančios. Ir jų dėkingumas yra gerokai galingesnis už bet kokį pavydą ar pyktį.“

Garsioji mitybos ekspertė prisipažįsta, kad prabėgę metai jai buvo dosnūs suvokimu. Moteris yra geros formos, atvaizdas veidrodyje ją džiugina, o sau gali leisti įsigyti viską, ko nori ar ko reikia.

„Jaučiu saiką ir padėką likimui. Mėgstu puoštis, pasidabinti išskirtine juvelyrika, kokybiškai keliauti. Susikūriau gerbūvį pati, todėl niekieno neturiu nieko prašyti“, – sako Jelena.

Paklausta apie plastinę chirurgiją ir grožio injekcijas, ji tik nusišypso: nesako ne, bet ir kol kas neplanuoja jokių išvaizdos korekcijų.

„Mano raukšlelės yra mano draugės, nes jos susijusios su prisiminimais. Gera kosmetika padeda išlaikyti sveiką odą, bet svarbiausia – mityba. Po trijų dešimtmečių patirties galiu drąsiai pasakyti, kad nuo vidinės švaros priklauso ir išorinis grožis“, – įsitikinusi natūralios medicinos pradininke Lietuvoje vadinama gydytoja.

Kokia jo ilgaamžiškumo paslaptis? Tai niekam nieko neįrodinėti, išlikti pozityviai visose gyvenimo situacijose, mylėti gyvenimą ir vertinti kiekvieną dieną, branginti artimuosius ir sveikatą. „Nėra gerų ar blogų žmonių, mes tiesiog visi esame skirtingi. Reikia bendrauti tik su artimais sielai žmonėmis“, – įsitikinusi šiandien gimtadienį švenčianti Jelena Tulčina, kurią vakare Trakuose sveikins šeima ir artimiausi bičiuliai. „Senti irgi yra privilegija, nes ji duota ne kiekvienam“, – pokalbį užbaigia sukaktuvininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.