Savaitės blykstėse – prabangus I. Stumbrienės kūdikio vežimas ir R. Kaukėno dukrų auklėjimas

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Inga Stumbrienė ir Rimantas Kaukėnas.<br> lrytas.lt koliažas.
 Inga Stumbrienė ir Rimantas Kaukėnas.<br> lrytas.lt koliažas.
Rimantas Kaukėnas.<br>T.Bauro nuotr.
Rimantas Kaukėnas.<br>T.Bauro nuotr.
Rimantas Kaukėnas.<br>T.Bauro nuotr.
Rimantas Kaukėnas.<br>T.Bauro nuotr.
 Rimantas Kaukėnas.<br> T.Bauro nuotr.
 Rimantas Kaukėnas.<br> T.Bauro nuotr.
 Inga Stumbrienė.<br> Instagramo nuotr.
 Inga Stumbrienė.<br> Instagramo nuotr.
 Gediminas Kirkilas su žmona.<br> LR archyvo nuotr.
 Gediminas Kirkilas su žmona.<br> LR archyvo nuotr.
 Deivydas Zvonkus.<br> Feisbuko nuotr.
 Deivydas Zvonkus.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2024-04-26 09:31

Principingas tėvas

Buvęs krepšininkas Rimantas Kaukėnas (47 m.) naujienų portalo lrytas.lt laidoje „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ paatviravo apie šeimą. Jo žmona švedė Tanja (51 m.) su trimis dukromis Emma (13 m.), Vanessa (15 m.) ir Tia (18 m.) gyvena savo gimtinėje, o mergaitės nuotoliniu būdu mokosi mokykloje Kalifornijoje (JAV).

Buvo metas, kai šeima gyveno Švedijoje, o Rimantas – Italijoje, Ispanijoje.

„Vėliau šeima gyveno Ispanijoje, o aš vėl Italijoje. Buvo įvairiausių vingių, bet faktas tas, kad šiuo metu visas gyvenimas sukasi apie dukras“, – kalbėjo žinomas vyras.

Krepšininkas teigė, kad toks klajokliškas gyvenimo būdas visai įmanomas, kai vaikai maži, eina į darželį.

„Bet kai pradeda eiti į mokyklą, vaikai susidraugauja su kitais, jiems skauda širdį, kai reikia išsiskirti“, – kalbėjo R.Kaukėnas.

Žinomas vyras prisipažino: jauniausios dukros iki šiol neturi mobiliųjų telefonų.

„Manau, kad joms jų nereikia. Yra namų telefonas. Jos nuotoliniu būdu mokosi Kalifornijoje, tad dažniausiai būna namuose. Tik, žinoma, treniruojasi du kartus per dieną.

Kai jos treniruotėje, telefono nereikia, o kai treniruotė baigiasi, jos gali palaukti. Žodžiu, tokia senamadiška sistema. Neleisiu joms turėti telefono iki šešiolikos“, – su šypsena sakė R.Kaukėnas ir prisipažino, kad yra principingas tėvas.

Kalbėdamas apie dovanas Rimantas sakė, kad niekada iš kelionių jų vaikams neveža.

„Nebent yra kurios nors gimtadienis. Tuomet tikrai jos tai vertina“, – prasitarė jis.

O kaip jis lepina žmoną?

„Ji nėra iš tų, kurioms ko nors reikėtų. Ji gali pati nueiti į parduotuvę ir nusipirkti“, – juokėsi Rimantas.

Iki paskutinio atodūsio

Netikėtai miręs politikas Gediminas Kirkilas (72 m.) ne tik pasižymėjo aštriomis mintimis ir žvitriu protu, bet ir puoselėjo darnius santykius. Daugiau nei tris dešimtmečius šalia jo visuomet buvo jo penkeriais metais vyresnė žmona Liudmila.

„Liudmila buvo labai efektinga moteris. Ne aš vienas ją buvau įsimylėjęs. Tuomet mums abiem buvo nelengvas laikas – ji taip pat skyrėsi. Galbūt tai mus ir suartino“, – yra kalbėjęs politikas, antrąją žmoną sutikęs draugų ir bičiulių būryje.

Po metų draugystės juodu susituokė. „Santuoka ir meilė yra dalykai, kuriuose protas mažai ką lemia. Pasikliaujame jausmais, o jų juk neapskaičiuosi“, – teigė G.Kirkilas, sukūręs darnią šeimą, tačiau atvirauti apie asmeninį gyvenimą nemėgęs.

Viskas suderinta

Verslininkė Inga Stumbrienė (40 m.) prie sūnaus vežimėlio derina... ir savo aprangą.

„Mūsų pirmieji pasivaikščiojimai. Dar visai netolimi, tik aplink namus.

Neseniai pražydo ir mūsų nuostabioji rožinė magnolija, tad turime tikrų tikriausią nuostabiai kvepiantį pasakų sodą“, – džiaugėsi ji.

Įamžintose akimirkose Inga prie mažylio vežimėlio priderino ir savo aprangą. Tiek verslininkės kepurė bei striukė, tiek sūnaus vežimėlis pirkti prancūzų mados namuose „Christian Dior“. Tokio vežimėlio kaina oficialioje jų interneto parduotuvėje siekia 6500 eurų.

Paklausta, ar daug išleidžia vaiko kraiteliui, Inga atsakė: „Negalėčiau pasakyti ar tai daug, ar mažai. Vaikiškų prekių asortimentas išties didelis, tad kiekvienas gali pasirinkti pagal savo galimybes ir poreikius.“

Daugiau nei prieš metus su ilgamete bičiule Greta laisvalaikio drabužių liniją pristačiusi dainininkė Monika Kvietkutė (31 m.) teigė, kad jų keliai išsiskyrė. „Pasitvirtino taisyklė, kad negalima imtis verslo su draugais, nes netenki ir vieno, ir kito“, – laidoje „KK2“ prisipažino atlikėja.

Atlikėja Goda Alijeva (37 m.) ketina pristatyti naują savo drabužių linijos kolekciją. Pirmąsias glaustinukių, tamprių ir kitų laisvalaikio drabužių kolekcijas Goda parodė prieš 7–8 metus, vėliau kuriam laikui šį verslą apleido, o dabar vėl nusprendė jo imtis.

Dėl pramoginio šou „Pirmas dublis“ vienas jo vedėjų Deivydas Zvonkus (46 m.) nusidažė plaukus raudonai. „Paprašiau savo plaukų stilistės, kad padarytų kažkiek šiuolaikiškesnį mano įvaizdį. Pamatęs rezultatą veidrodyje supratau, kad reikėtų atsargiau reikšti savo pageidavimus“, – kalbėjo D.Zvonkus.

Holistinės medicinos ir integruotos sveikatos specialistė, buvusio krepšininko Arvydo Macijausko žmona Viktorija (38 m.) atskleidė, kad jos vyras yra puikus kulinaras. „Iš tiesų aš gaminu mažiau nei mano vyras. Man labai smagu, kad jis sugeba puikiai ruošti maistą“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.