Vakarienės pakvietė Gurmanų gildijos prezidentas Romas Zakarevičius, kuris tuo pat metu pristatė naują pavasario „Stiklių“ meniu ir naująjį restorano virtuvės šefą Audrių Buroką.
Jaukaus vakaro metu netrūko nuoširdžių pašnekesių tarp bendraminčių, šventinės nuotaikos ir, žinoma, gurmaniškų patiekalų.
Svečiams buvo pateiktas išskirtinis meniu: aperityvas, krevečių ir burata sūrio sfera, tunas su arbūzo ir paprikos karpaču ir arbūzų ledais, dryžuotieji ravioliai, įdaryti jūros gėrybėmis, patiekiami su raudonaisiais ikrais ir omarų padažu, ėrienos nugarinė su mėlynųjų bulvių piure ir granatais, Gineso alaus braunis su juodųjų serbentų confit ir kavos putėsiais.
Paryžiuje atsiradusi gurmanų gildija – tarptautinė gastronomijos asociacija „Chaine des Rotisseurs“ gyvuoja jau daugiau kaip 750 metų. Padalinys Lietuvoje veikia nuo 2006 metų.