Savaitės blykstėse – Alen Chico akistata su policija ir A. Žukaitės-Nalivaikienės naujagimis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstėse – Alen Chico akistata su policija ir A. Žukaitės-Nalivaikienės naujagimis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstėse – Alen Chico akistata su policija ir A. Žukaitės-Nalivaikienės naujagimis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Simona Lipnė.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Simona Lipnė.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Tomas Alenčikas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Tomas Alenčikas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Danas Rapšys.<br>T. Bauro nuotr.
Danas Rapšys.<br>T. Bauro nuotr.
Asta Žukaitė-Nalivaikienė.<br>LNK nuotr.
Asta Žukaitė-Nalivaikienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Mar 8, 2024, 4:26 PM

Jubiliejus – sportuojant

Lietuvos penkiakovininkė, olimpinė ir pasaulio čempionė, 2021 metų Lietuvos moteris Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė vasario 28-ąją atšventė jubiliejų – 40 metų.

Moteris intensyviai ruošiasi varžyboms ir turi vilčių dalyvauti Paryžiaus olimpinėse žaidynėse, į kurias šaliai pati ir pelnė kelialapį.

„Visą dieną treniruotės, bet vakare suvalgiau torto ir išgėriau taurę raudonojo vyno“, – šyptelėjo paklausta apie jubiliejaus šventimą Laura.

Per gimtadienį sportininkė dėkojo gyvenimui už brandą, meilę sportui.

„Noriu padėkoti gyvenimui, kuris sukūrė mane tokią, kokia esu šiandien. Ačiū visiems, kurie yra šalia manęs, nes tie žmonės man be galo brangūs“, – pridūrė ji.

Nustebino tapęs blondinu

Nacionalinės sporto agentūros vasario mėnesio pagerbimo popietėje plaukimo ir čiuožimo atstovams įteikti simboliniai valstybės premijų čekiai. Pirmąjį per karjerą pasaulio (olimpiniame 50 m baseine) čempionato medalį – sidabro – 200 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtyje iškovojęs Danas Rapšys (28 m.) popietėje dėmesį kaustė ne tik pasiekimais, bet ir išvaizdos pokyčiais.

10 505 eurų čekį iš švietimo, mokslo ir sporto ministro Gintauto Jakšto atsiėmęs plaukikas pakeitė šukuoseną – tapo blondinu.

Kiek anksčiau Danas prasitarė, kad aksesuaras, kurį jis naudoja tiek namuose, tiek baseine, kad nesusigadintų šukuosena, yra kepurytė. Panašu, kad plaukai plaukikui tikrai svarbūs!

Drabužių kūrėja, nuomonės formuotoja Julija Žižė (37 m.) su vyru Laurynu (46 m.) laukiasi trečio kūdikio. „Mes turime mažytę paslaptį. Laimingi planuojame ir, ačiū Dievui, Jis nesijuokia“, – instagramo paskyroje rašė moteris. Pora augina dukreles Lėją ir Otiliją.

Tapo tėvais

LNK sporto naujienų vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė (37 m.) ir TV3 žinių vedėjas Saulius Nalivaika (38 m.) tapo tėvais – 2013-ųjų liepą susituokusiai porai gimė dukra Luka.

Suimtas policijos

Atlikėjas Tomas Alenčikas (32 m.), geriau žinomas kaip Alen Chicco, privačiame vakarėlyje Kaune elgėsi neadekvačiai, todėl buvo iškviesta policija, kuri galiausiai Vilniuje gyvenantį ir svetimame mieste neturėjusį kur apsistoti vyrą išvežė į saugios nakvynės namus. Visa tai nufilmavo laida „Farai“.

Prabilo apie patyčias

Verslininkė Simona Lipnė (30 m.) prakalbo apie patirtas patyčias, kurių itin daug sulaukė po instagramo dueto „Nešvankiai“ sukurto ją pašiepiančio klipo.

„Viešumas nėra lygus patyčioms, – rašė ji. – Kad ir kokia stora mano oda, aš – žmogus, savo vaikų motina. Ir man nebesinori tylėti. Tik norisi pasakyti – STOP. Ne tam, kuris „turi savo nuomonę“, o tiems, kurie turi suvokimą ir supranta, kad taip elgtis negalima.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.