„Stiklių“ restorane – ypatingas vakaras: gimtadienį švenčiantis Aleksandras Ciupijus surengė puotą

2023 m. lapkričio 25 d. 19:38
Lapkričio 25-ąją verslininkas, viešbučio ir restorano „Stikliai“ bendrasavininkas Aleksandras Ciupijus švenčia 72-ąjį gimtadienį. Šia ypatinga proga, vakare sostinės širdyje įsikūrusiame „Stiklių“ restorane surengtas ištaigingas pokylis, kuriame dalyvavo ir garsūs svečiai iš užsienio.
Daugiau nuotraukų (33)
Pasak A.Ciupijaus, ši gimtadienio šventė sutampa su Kalėdinio maratono „Stikliuose“ pradžia. Būtent nuo šios dienos tiek viešbutis, tiek restoranas ir kavinė pasipuošia kalėdinėmis dekoracijomis, prasideda kalėdinis švenčių laukimas.
Paprastai kalėdinis maratonas ir pasiruošimo darbai atneša stresą ir kelia įtampa, tačiau tik ne A.Ciupijui. Sukaupta ilgametė patirtis leidžia atsikvėpti ir mėgautis šiuo ypatingu šventiniu laikotarpiu ir dalintis su artimaisiais ir draugais pakilia nuotaika. Verslininko gimtadienio šventė buvo surengta vos per savaitę.
„Kiekvieni metai mums tarsi kova. Kol mes dar čia – vadinasi viskas puiku, – apie praėjusius metus kalbėjo A.Ciupijus. – Na, o dabar, laukiame kitų metų ir tikimės taikos pasaulyje“.
Tradiciškai gimtadienyje dalyvauja jubiliato ištikimiausi bičiuliai, o tarp jų ir svečiai iš Paryžiaus – „fashnion“ dizaineris „Demygrey“ ir juvelyrikos dizaineris „Raosalexander“.
„Kiekviens svečias, kurį kviečiu į savo gimtadienio šventę – man ypatingas“, – patikina A.Ciupijus.
Jaukaus vakaro metu netrūko nuoširdžių pašnekesių, šventinės nuotaikos ir, žinoma, gurmaniškų patiekalų.
Verslininkas sveikino atvykusius ir žadėjo puikų laiką su skaniausiais potyriais, išskirtiniais patiekalais. Šventės svečiams teks garbė pirmiesiems išbandyti naujai parengtą restorano meniu.
Vakarienė buvo pradėta su Amuse-bouche svogūnų sriuba. Netrukus buvo pasiūlytas ir pirmas užkandis – vilkešerio carpaccio su juodaisiais ikrais.
Antras užkandis – baklažanų ikrai, burratta sūris, parmigiano sūris, pomidorų čatnis, vytinti cherry pomidoriukai, burratta espuma, daržovių sultinio redukcija.
Susirinkusiems patiekti du karštieji patiekalai – menkės filė ir stirnienos nugarinė su savojos, lapiniu kopūstu, bulviniu šimtalapiu ir champenoise padažu. Vakarienė užbaigta šokoladiniu desertu su kakavos pupelių ledais.
Vakaro puošmena tapo gimtadienio tortas, kuris buvo skoningai papuoštas kalėdinėmis dekoracijomis.
O kaip gi šventinis vakaras be užburiančios muzikos. Atvykusius svečius linksmino A.Ciupijaus mylimiausia džiazo muzikos atlikėja – Laura Budreckytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.