Žinomas kirpėjas K. Gigevičius sieks naujo rekordo: įtraukė ir žvaigždes

Sėkmingai įveikęs 24 valandų kirpimo maratoną ir metų pradžioje pasiekęs rekordą, plaukų stilistas Kevinas Gigevičius (43 m.) nenurimo: rugsėjo 16–17 dienomis mes pats sau naują iššūkį, kirps ir bendraus su klientais 36 valandas ir 90 sekundžių.

 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
 Kevinas Gigevič sieks rekordo.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-09-12 13:20, atnaujinta 2023-09-12 13:21

Tai tiesiogiai transliuos viena iš internetinių televizijų, tad „Live studio 36:90. 36 valandų kirpimo rekordas“ galėtų tapti ir ilgiausios tiesioginės TV laidos rekordu. Jį fiksuos oficiali Lietuvos rekordus registruojanti agentūra „Rekordų akademija“.

„Sieksiu pagerinti du rekordus – savą 24 valandų darbo ir Alfo Ivanausko pasiektą tiesioginės laidos „TVARIAI 30“, trukusios 30 valandų ir 22 minutes. Per daugiau nei 36 valandas apkirpsiu ir bendrausiu su 36 skirtingais žmonėmis – sportininkais, menininkais, gydytojais. Stengiuosi nebekviesti tų pačių, kurie dalyvavo siekiant ankstesnio rekordo, nes nenoriu kartotis. Tai nebus tiesiog žinomi veidai, bet įdomūs žmonės – mano klientai ir pašnekovai“, – pasakoja Kevinas.

Į meistro kėdę sės Agnė Kalinkina, atlikėja Jūratė Miliauskaitė, renginių organizavimo agentūros „Balti lapai“ įkūrėja Sandra Dainaravičienė, „Hockey Punks“ akademijos įkūrėjas ir ledo ritulio treneris Mindaugas Kieras, aktorius Dovydas Laukys, „Instagram“ turinio kūrėja Greta Meschino, laidų vedėja Sandra Audickaitė, fotografė Žaneta Paukštė, sporto fotografas Vytautas Dranginis, vyno ir vandens someljė, restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė ir kiti.

Rugsėjo 16-ąją žirkles Kevinas paims 8 val. ryto. Per daugiau nei pusantros paros turės vos 5 pertraukas po 25 minutes, vieną – 15 minučių trukmės. Viso poilsio laikas bus 2 val. ir 20 min. Tomis trumpomis pauzėmis kirpėjas užkąs ir pailsės.

„Labiausiai bijau neatlaikyti. Dirbti be didesnių pertraukų 24 valandas jau nebuvo lengva. Nors jaučiau, kad jėgų dar liko, pabaigoje turėjau kovoti su savimi. Numanau, kad trisdešimčiai valandų jėgų ir valios tikrai turėsiu, bet tos paskutinės valandos bus sunkiausios. Baugu, bet labai įdomu darsyk išmėginti save“, – sako Kevinas, pirmą Lietuvos rekordą – kirpimo esant didžiausiame aukštyje – įregistravęs prieš kelerius metus.

Jei spės sutvarkyti formalumus, iš „Wella“ studijos Vilniuje tiesiogiai transliuotą šou Kevinas norėtų registruoti ir kaip Guinnesso pasaulio rekordą. Jis vis dar susirašinėja su šia organizaciją.

„Kam man reikia rekordų? O dėl ko žmonės bėga maratonus, pusmaratonius? Kad finišuotų. Baigtas darbas, rezultatas svarbus visiems, net jei darome tik namų remontą. Galima palyginti su seksu – visko pabaiga yra didžiausia siekiamybė, orgazmų orgazmas. Kitose sferose – tas pats. Užsibrėžiu tikslą ir nežinau, ar jį pasieksiu. Įdomu bandyti, tikrinti save.

Anąsyk per 24 valandas kirpau 24 žmones. Surinkti klientus, kuriuos noriu matyti net ir naktį, su kuriais, žinau, apie ką noriu kalbėti, nėra sunku. Kurie temperamentingi, supranta humorą. Pamenu, vakarieniavau pas Dianą Vapsvę, pasakojau, kad nerandu žmogaus trečiai ar antrai nakties. Ji: „Reikia draugą gelbėti“. Smagu, kad turiu žmonių, kurie ateina palaikyti kad ir paryčiui. Užtat nėra baisu ryžtis ir 36 valandų rekordui“, – sako žinomas kirpėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.